Τέμπη: Κερδίζει την «μάχη» o μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 09:11

Τέμπη: Κερδίζει την «μάχη» o μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

 Συνεχίζει να δίνει την μάχη του ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη και για πρώτη φορά υπάρχει αισιοδοξία.

Ο 20χρονος Γεράσιμος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η διαδικασία για την αποσωλήνωσή του έχοντας δείξει σημάδια βελτίωσης. 

«Ελπίζουμε σήμερα ή αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία να αποσωληνωθεί. Να ξυπνήσει, να είναι γερός, να μην θυμάται πολλά πράγματα… Έχουμε δρόμο πάντως, δεν σταματάμε… τι θα χρειαστεί από πλαστικές θα δούμε…  Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά – σιγά θα μπορέσει να επανέλθει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του.

Κατά τη σύγκρουση των δύο τρένων ο 20χρονος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα και μπορεί να γλίτωσε τον κίνδυνο για την ζωή του, ωστόσο τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της αποκατάστασης.

«Τουλάχιστον αισθανόμαστε τυχεροί που τον έχουμε και θα δούμε στην πορεία τι θα αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα άλλο σοβαρό. Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι κάποιος και βλέποντας ανθρώπους άλλους αρκετά καλύτερα από αυτούς που έχουνε χάσει τα παιδιά τους» ανέφερε ο πατέρας του 20χρονου.

Πηγή: ethnos.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ