Παλαιό Φάληρο: 48χρονος σκότωσε την μητέρα του, έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοτραυματίστηκε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 15:15

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο - Νεκρή ηλικιωμένη (Eurokinissi

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο - Νεκρή ηλικιωμένη (Eurokinissi

 Με μαχαιριές σε θώρακα και λαιμό 48χρονος άνδρας σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο και στη συνέχεια έβαλε δύο εστίες φωτιάς -πιθανότατα με αναπτύρα- σε υπνοδωμάτιο και κουζίνα, τυλίγοντας το διαμέρισμα στις φλόγες.

Σύμφωνα με το OPEN, ο δράστης φαίνεται πως είχε αυτοτραυματιστεί κόβοντας τις φλέβες του. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σπίτι για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, εντόπισαν τη νεκρή γυναίκα και τον τραυματισμένο άνδρα, στον οποίο προσφέρθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές Αρχές ο άνδρας συνελήφθη και αμέσως προσήχθη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για να ανακριθεί. Η επικοινωνία των αστυνομικών με τον δράστη δεν είναι εύκολη αυτή τη στιγμή και θα ζητηθεί ψυχολογική εξέταση του υπόπτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Φωτιά στον πρώτο όροφο

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο στην οδό Σολωμού στο Παλαιό Φάληρο με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι μεγάλη, καθώς στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου επί της οδού Σολωμού στο Π. Φάληρο. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Πηγή: ethnos.gr




00 inkefalonia general ad 300X250