Μαραντόνα: «Ο Πελέ λέει βλακείες όταν μπερδεύει τα χάπια του!»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 11:22

Μαραντόνα: «Ο Πελέ λέει βλακείες όταν μπερδεύει τα χάπια του!»

Στη δεκαετία του '80 επέστρεψε η Corso Umberto, ένας από τους κεντρικούς δρόμους της Νάπολι η οποία πλημμύρισε από τους κατοίκους που ήθελαν να αποθεώσουν για ακόμη μία φορά το ίνδαλμά τους!
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, το άλλοτε Χρυσό Παιδί του ποδοσφαίρου που οδήγησε τους Παρτενοπέι στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου κάνοντας διάσημη την ομάδα του ιταλικού Νότου, έδωσε ακόμη ένα σόου, αυτή τη φορά μπροστά στα μικρόφωνα, προφανώς επηρεασμένος από την εντυπωσιακή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Ναπολιτάνοι.

«Δεν σκότωσα κανέναν, ζητώ δικαιοσύνη», ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου ο Αργεντινός με την οποία προσπάθησε να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τις φορολογικές Αρχές της Ιταλίας που τον κατηγορούν για φοροδιαφυγή ύψους 40 εκατ. ευρώ!

«Είχα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που υπέγραφαν τα συμβόλαιά μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ιταλική Δικαιοσύνη μού ζητάει 40 εκατ. ευρώ. Θέλω να επιστρέψω στην Ιταλία με τον εγγονό μου και να παρακολουθήσω τη Νάπολι. Θέλω να μάθει τι έκανε εδώ ο παππούς του και όχι να τον θυμούνται ως φοροφυγά».

Το σόου του Μαραντόνα ξεκίνησε όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Πελέ και τη σύγκριση που γίνεται μαζί του: «Πιστεύω πως είμαι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Γιατί με συγκρίνετε με τον Πελέ; Η μάνα μου έλεγε πως είμαι δυνατότερος και πως εκείνος έπαιζε με αντιπάλους που δεν κουνιόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πελέ συνεχίζει να λέει βλακείες όταν μπερδεύει τα χάπια του».

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Μαραντόνα για τον Μέσι, για τον οποίο, όταν ήταν προπονητής της Αργεντινής, έσταζε μέλι: «Ελπίζω ο Μέσι να δώσει στην Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά θα είναι δύσκολο γιατί τον γνωρίζουν. Στο τελευταίο ματς η Μίλαν τον έβαλε σε κλουβί. Είναι σπουδαίο παιδί αλλά πιστεύω πως εγώ ήμουν καλύτερος».

TA NEA