Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης ότι την κακοποίησε, για 700 ευρώ στήθηκε η σκευωρία

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 12:44

Ρόδος: Ομολόγησε η θεία της 8χρονης ότι την κακοποίησε, για 700 ευρώ στήθηκε η σκευωρία

Ομολόγησε η θεία της 8χρονης την απίστευτη σκευωρία που έστησε για να αποσπάσει ευτελές ποσό από την οικογένεια, κακοποιώντας το παιδί. 

Η θεία του παιδιού ομολόγησε σε αστυνομικούς που την ανέκριναν πως εκείνη έκανε την ψευδή καταγγελία περί βιασμού. Οι εξετάσεις που έγιναν στη μικρή, απέδειξαν πως δεν βιάστηκε ποτέ, αλλά αντίθετα πως κακοποιήθηκε. 

Το ένταλμα σύλληψης για τη θεία του κοριτσιού αναμένεται από στιγμή σε στιγμή. Η θεία φέρεται να έστησε την όλη σκευωρία και να κακοποίησε την ίδια της την ανιψιά για 700 ευρώ!

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι εργαστηριακές εξετάσεις που ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, οδήγησαν σε εντελώς διαφορετικά συμπεράσματα. Μετά από έγγραφο αίτημα τοου ιατροδικαστή διενεργήθηκε συμπληρωματική έρευνα από τον ίδιο αλλά και γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση στο παιδί.

Από τους νέους ελέγχους προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί έχει υποστεί βαριά ουρολοίμωξη στα γεννητικά του όργανα. Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει. Οταν το παιδί άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο η μητέρα, έχοντας και η ίδια μειωμένη αντίληψη, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα απόκρυφα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού.

Ο απίστευτος εκβιασμός της συγγενούς

Η συγγενής που έλαβε τη φωτογραφία του παιδιού, αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα πρώτα από τη μητέρα και έπειτα από τον παππού του παιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η Δημοκρατική, η γυναίκα προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα. Φέρεται να έπεισε την μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα δεν είχε τα λεφτά να της τα δώσει και αφού η συγγενής της είπε ότι δανείστηκε για να τα δώσει η ίδια, άρχισε να της ζητά 500 ευρώ για «να μην αποκαλυφθεί ο (σ.σ. δήθεν) ρόλος του παππού», εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποιούσε το παιδί.

Η γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ναρκωτικές ουσίες, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή ενός ακόμα άνδρα στην υπόθεση.

dikaiologitika.gr




00 inkefalonia general ad 300X250