Βόμβα Ανουσάκη: Συμφωνία με μικρότερες παρατάξεις , είχε κάνει η «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» το 2019.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 10:46

Βόμβα Ανουσάκη: Συμφωνία με μικρότερες παρατάξεις , είχε κάνει η «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» το 2019.

Στις αιτίες της ήττας της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» το 2019 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο χειμαρρώδης Νίκος Ανουσάκης, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον IONIAN GALAXY.

Ο κ. Ανουσάκης , όχι μόνο μίλησε με ιδιαίτερα σκληρά λόγια για τον Αλέξανδρο Παρίση, αλλά έφερε στο προσκήνιο, μια άγνωστη συμφωνία, η οποία θα σηκώσει «πολλά μποφόρ» στο τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό..

Ας δούμε τι είπε :

«Χάσαμε στο όριο, από τις λεπτομέρειες , και από λάθος χειρισμούς, από εγκληματικούς πολιτικά χειρισμούς , που έγιναν μεταξύ Α’ και Β’ γύρου.
Διότι, τότε ο κ. Παρίσης, έκανε κατά την άποψη μου, μια εγκληματική, πολιτικά τακτική, επικράτησε μια λογική, μην βάζετε διλήμματα , μην βάζετε κόκκινες γραμμές , μην συγκρούεστε , μην εμφανίζεστε, μην έχετε δυναμικό λόγο μεταξύ Α’ και Β’ γύρου , διότι, υποτίθεται ότι είχε κλειστεί κάποια συμφωνία με μικρότερες παρατάξεις και ότι έπρεπε να μην τις ερεθίσουμε πολιτικά και να μην τις κάνουμε να πολωθούν , περιμένοντας δήθεν να βγούμε από τις μικρότερες παρατάξεις».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανουσάκης, θέλοντας να αποδώσει την ευθύνη της ήττας της παράταξής, καθαρά στον αρχηγό της , Αλέξανδρο Παρίση και ρίχνοντας βόμβα μεγατόνων στην τοπική πολιτική σκηνή.

Ο λαλίστατος όμως κ. Ανουσάκης οφείλει να βγει δημόσια και να πει με τρόπο σαφή και λόγο καθαρό , ποιες είναι οι μικρότερες παρατάξεις.
Επίσης, ποιοι είναι οι επικεφαλής , των μικρότερων παρατάξεων, με τους οποίους ο Παρίσης είχε προχωρήσει σε συμφωνία κάτω από το τραπέζι ;

Γιατί ,ουσιαστικά αυτό μας είπε ο Ανουσάκης.

Μια συμφωνία η οποία , η οποία  αποτελεί ντροπή, για τα σύγχρονα αυτοδιοικητικά δεδομένα, καθώς, ως αποδεικνύεται, έγινε εν κρυπτώ από τους ψηφοφόρους..

Θα το τολμήσει ο Ανουσάκης και να πει τα πράγματα με το όνομά τους ;

Το μέλλον θα δείξει.

Αν όμως επιλέξει το δρόμο της σιωπής, θα πρέπει να γνωρίζει, ότι ήδη θα έχει βάλει το πρώτο αυτογκόλ , στην νέα αυτοδιοικητική του πορεία..




00 inkefalonia general ad 300X250