Θεόφιλος: «Μπαράζ εντάξεων έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα το επόμενο διάστημα- Θα φανεί η οργανωμένη δουλειά που γίνεται»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 09:40

Θεόφιλος: «Μπαράζ εντάξεων έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα το επόμενο διάστημα- Θα φανεί η οργανωμένη δουλειά που γίνεται»

Στον Ραδιοφωνικό σταθμό Νησί 93,9 και την εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για ζητήματα της επικαιρότητας.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην περιοχή του Πόρου όπου όπως τόνισε ενημερώθηκε για κάποια τρέχοντα ζητήματα και τα έργα που εκτελούνται εκεί ενώ για την κυκλοφοριακή μελέτη της Σκάλας τόνισε ότι: "Η Δημοτική Αρχή έχει δεσμευτεί ότι θα λύσει το κυκλοφοριακό στην Σκάλα και προχωράει στην υλοποίηση του προγράμματός της».

Για τις επισκέψεις που πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα σε Υπουργεία στην Αθήνα δήλωσε ότι: «είχαμε σημαντικά αποτελέσματα, με την συνδρομή και του βουλευτή Παναγή Καππάτου. Φέρνουν χρηματοδοτήσεις. Θεωρώ ότι η κυβέρνηση έχει ανοιχτές πόρτες και θέλει να βοηθήσει τον Δήμο Αργοστολίου. Η κυβέρνηση έχει δώσει στην Κεφαλονιά πολλά χρήματα για τον Ιανό και όπως πληροφορήθηκε στα Υπουργεία, το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και πάλι η δημοσίευση αποφάσεων για τις αποζημιώσεις των πληγέντων καθώς θα λυθεί το γραφειοκρατικό ζήτημα με τους προϋπολογισμούς των Υπουργείων και ως εκ τούτου θα δοθούν επιπλέον χρήματα για αποζημιώσεις».

Όσον αφορά τα έργα στον Δήμο Αργοστολίου, ο κ. Μιχαλάτος, τόνισε πως: Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ένταξη του “Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου”, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε “μπαράζ” εντάξεων έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα: Θα φανεί η οργανωμένη δουλειά που έχουν κάνει οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου με τις ολοκληρωμένες και ώριμες προτάσεις που έχουν κατατεθεί».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο κ.Μιχαλάτος εξήρε την σημαντική δουλειά που κάνει η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου, ενώ για την μεταφορά του εμπορικού λιμανιού, τόνισε πως «Έίναι ειλημμένη απόφαση να φύγει από την πόλη και σε αυτό συμφωνεί και το Υπουργείο Υποδομών».

Παρακάτω όσα ανέφερε στην συνέντευξή του

{https://soundcloud.com/user-46829938/1-3a-1}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250