Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Τηλεδιάσκεψη πάνω σε θέματα διαχείρισης κρίσεων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 09:42

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς - Ιθάκης: Τηλεδιάσκεψη πάνω σε θέματα διαχείρισης κρίσεων

Αλλη μια τηλεδιάσκεψη μεταξύ στελεχών της πολιτικης προστασίας της ΠΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης με την παρουσία του Αντιπεριφερειαρχη Σταύρου Τραυλου και της πολιτικής προστασίας της Ιταλικής Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με θέμα την συνεργασία πάνω σε θέματα διαχείρισης κρίσεων.

Η συνεργασία συμφωνήθηκε και ξεκίνησε κατα την πρόσφατη επίσκεψη στην Κεφαλονιά της κας Πατρίσια Φαλσινέτι ( Πρέσβειρα της Ιταλίας στην Ελλάδα) για το ετήσιο μνημόσυνο στης Μεραρχιας Ακουι.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και στελέχη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κεφαλονιας τα οποία είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τεχνογνωσία με τους Ιταλούς συναδέλφους τους .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης δήλωσε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία μας παρέχει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε υπερσύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης πυρκαγιών και πλημμυρών και μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών να γίνουμε σοφοτεροι στην διαχείριση κρίσεων που τόσο επίκαιρο θέμα αποτελεί στα τα νησιά μας.

Θελω να συγχαρώ τα στελέχη της πολιτικης προστασίας μας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για την άψογη κατάρτιση τους και την αξία εκπροσώπηση της χώρας μας

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250