Θεόφιλος στο Νησί 93,9: “Εκδικητικό το πρόστιμο του ΦοΔΣΑ στην ΕΔΑΚΙ”

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 16:25

Θεόφιλος στο Νησί 93,9: “Εκδικητικό το πρόστιμο του ΦοΔΣΑ στην ΕΔΑΚΙ”

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Νησί” 93,9 και στην εκπομπή το “Βήμα του Πολίτη” με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος:

Μεταξύ άλλων τόνισε πως έρχονται δημοπρατήσεις έργων το επόμενο διάστημα στον Δήμο Αργοστολίου, ενώ παράλληλα προέτρεψε τους πολίτες να κάνουν υπομονή σε ό,τι έχει να κάνει με την πανδημία.

Ο κ. Μιχαλάτος χαρακτήρισε “εκδικητικό” το πρόστιμο των 40.000 ευρώ που επέβαλλε ο ΦοΔΣΑ στην ΕΔΑΚΙ, ενώ όσον αφορά την κυκλοφοριακή μελέτη του Αργοστολίου τόνισε πως “ προχωράμε την μελέτη με διαβούλευση και με σωστή οργάνωση”.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά τον τουρισμό λέγοντας πως “η φετινή σεζόν θα είναι καλύτερη από την περσινή”, ενώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υγεία στην Κεφαλονιά και το Γενικό Νοσοκομείο, τόνισε ότι “χρειάζεται να ενωθούν όλοι οι θεσμικοί φορείς και να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της”.


Τόνισε επίσης πως “Ο Δήμος εξαιτίας της Πανδημίαςυπολειτουργεί και έχει βγει εκτός προγραμματισμού” και επεσήμανε ότι μόλις βγει η Κεφαλονιά από το αυστηρό Lockdown, τόσο ο ίδιος, όσο και οι Αντιδήμαρχοι θα ξεκινήσουν κύκλο επαφών με τον κάθε Πρόεδρο των Τοπικών Κοινοτήτων ξεχωριστά, ώστε να επιλυθούν όσο τον δυνατόν τα περισσότερα αιτήματα.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/939a-8}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250