Ρουχωτάς: «60% πάνω το κόστος λειτουργίας του ΧΥΤΥ τα επόμενα χρόνια – Η κοινωνία της Κεφαλονιάς θα πληρώσει το μάρμαρο»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 15:10

Ρουχωτάς: «60% πάνω το κόστος λειτουργίας του ΧΥΤΥ τα επόμενα χρόνια –  Η κοινωνία της Κεφαλονιάς θα πληρώσει το μάρμαρο»

O επικεφαλής της παράταξης  “ΠΑΛΛΗ – ΛΗΞΟΥΡΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ” Βασίλης Ρουχωτάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με βασικό θέμα συζήτησης τον ΦΟΔΣΑ και το κόστος λειτουργείας.

Ο κος Ρουχωτάς τόνισε – παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Ληξουρίου- ότι το κόστος λειτουργείας του ΧΥΤΥ θα αυξηθεί κατά 60% και αυτό θα το καταλάβει ο κόσμος στην τσέπη του. «Θα το καταλάβουν όλοι όταν τους έρθει ο λογαριασμός. Αν δεν το καταλαβαίνει ο Δήμαρχος αυτό, ατυχήσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε, ότι από το Νοέμβριο έχει ζητήσει ο ίδιος από την Περιφερειάρχη να του πει πόσο θα κοστίσουν όλα αυτά και δεν έχει πάρει απάντηση. «Δεν διαφωνώ με τις αλλαγές. Αν αυτές είναι προς το καλύτερο. Οφείλει όμως να μας πει πόσο θα κοστίσει η διαχείριση που θα κληθεί ο κόσμος να πληρώσει» υπογράμμισε  και συμπλήρωσε πως το μόνο που θέλει και ο ίδιος αλλά και οι πολίτες είναι  να γνωρίζουν τι πληρώνουν, θέμα που έθεσε και στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να πάρει απάντηση, ενώ υποστήριξε ακόμη μια φορά ότι ο Δήμαρχος δεν καταλαβαίνει.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250