Πέρασε στην αντεπίθεση ο Αλέξης Μοσχονάς και απάντησε σε δημοσίευμα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 10:53

Πέρασε στην αντεπίθεση ο Αλέξης Μοσχονάς και απάντησε σε δημοσίευμα

Ζούμε σε καιρούς περίεργους που ο καθένας "ό,τι δηλώνει είναι"...Έτσι και κάποια κυρία "Χιόνη, Χώνη ή κάπως έτσι" (δεν έχω την τύχη να την γνωρίζω προσωπικά) αποφάσισε μία ωραία πρωϊα ότι είναι... "δημοσιογράφος" και θεωρεί πως μπορεί να τα... "χώνει" επί δικαίων και αδίκων!

Επειδή όμως ειρωνεύτηκε το επάγγελμά μου, από το οποίο ζω τίμια την οικογένειά μου, θέλω να την ρωτήσω δύο-τρία απλά πράγματα:

1. Η ίδια που ακριβώς σπούδασε την δημοσιογραφία και πόσα άραγε πτυχία έχει ώστε να ειρωνεύεται τους συμπολίτες της;
2. Αλήθειά μετά το τελευταίο "κάζο" που έπαθε όπου προέβλεπε κατάρρευση της δημοτικής αρχής στις εκλογές για το προεδρείο και τελικά γελοιοποιήθηκε για μια ακόμα φορά έχει ακόμα κουράγιο να κυκλοφορεί χωρίς να φοβάται μήπως..."της φορέσουν ντενεκέδια τα μικρά παιδιά";
3. Εγώ είμαι κτηνοτρόφος και προφανώς πρέπει να... "ντρέπομαι", όπως έμμεσα αφήνει να εννοηθεί... Η ίδια τι ακριβώς επάγγελμα ασκεί και πως βιοπορίζεται;

Παρ΄ όλα αυτά δηλώνω ότι θα συνεχίσω να "κάνω κλικ" στο "kefaloniapress" όχι για λόγους ενημέρωσης φυσικά αλλά για λόγους διασκέδασης ενώ παράλληλα την καλώ να επισκεφθεί όποτε θέλει την κτηνοτροφική μονάδα μου για μία φιλική ξενάγηση. Είμαι σίγουρος οτι θα βρει την εμπειρία ενδιαφέρουσα.

Αλέξης Μοσχονάς

Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κεφαλονιάς
με την παράταξη "Ισχυρή Κεφαλονιά"




00 inkefalonia general ad 300X250