Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων σε Αργοστόλι & Λειβαθώ : Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η προγραμματική σύμβαση

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 11:21

Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων σε Αργοστόλι & Λειβαθώ : Αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η προγραμματική σύμβαση

Αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ και Δήμου Αργοστολίου στα Πλαίσια Υποβολής Αίτησης Χρηματοδότησης– Συμμετοχής στο Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

Η σύμβαση προβλέπει την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης με αμιαντοσωλήνες στις εξής περιοχές :

diktyo ydreysis deyak

To έργο αντικατάστασης θα κοστίσει 4.838.255,24 + ΦΠΑ , ενώ η σύμβαση προβλέπει επίσης την αρχαιολογική επίβλεψη , λόγω των απαιτήσεων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Αρχικά θα γίνει αρχαιολογική παρακολούθηση των εκσκαφικών εργασιών και στη συνεχεία σωστική ανασκαφική έρευνα σε περίπτωση εύρεσης αρχαιοτήτων.

Τέλος η σύμβαση προβλέπει την Προμήθεια έξυπνου συστήματος αυτόματου ελέγχου & διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Αργοστολίου.

Πρόκειται για ένα  ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής πληροφοριών, εποπτικού ελέγχου, διαχείρισης και επεμβάσεως στην λειτουργία του εσωτερικού και του εξωτερικού υδραγωγείου οικισμών του Δήμου Αργοστολίου.

Το σύστημα θα αποτελείται μεταξύ άλλων από συνολικά ογδόντα εννέα Τοπικούς Σταθμούς για την τηλεπαρακολούθηση της λειτουργίας δεξαμενών, αντλιοστασίων και γεωτρήσεων , είκοσι Τοπικούς Σταθμούς Ελέγχου Ρύθμισης Πίεσης για την ρύθμιση της πίεσης εντός των οικισμών και είκοσι πέντε Τοπικούς Σταθμούς Ελέγχου Πίεσης.

Επιπλέον, θα τοποθετηθούν δεκατέσσερις Τοπικοί Σταθμοί Υπολειμματικού Χλωρίου σε ακραίες θέσεις του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Αργοστολίου.

Η υλοποίηση του έργου αποτελεί μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου και ελπίζουμε το έργο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.


Ετικέτες: