Περιφέρεια: Συγκροτήθηκαν επιτροπές καταγραφής ζημιών στις πληγείσες επιχειρήσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 12:30

Περιφέρεια: Συγκροτήθηκαν επιτροπές καταγραφής ζημιών στις πληγείσες επιχειρήσεις

Λευτέρης Παπαδάτος

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν συγκροτηθεί από τη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, οι Επιτροπές καταγραφής και αποτίμησης ζημιών στις πληγείσες επιχειρήσεις στις Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων τις 17ής και 18ής Σεπτεμβρίου 2020, τα οποία έπληξαν το σύνολο της επικράτειας των νησιών μας. Οι Επιτροπές καταγραφής και αποτίμησης ζημιών θα προβούν σε επιτόπιες αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές.
Παρακαλούνται, όσοι έχουν υποστεί ζημία σε επαγγελματικούς χώρους, να επικοινωνήσουν για την υποβολή σχετικής αίτησης με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης, στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες:

1. Με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας – Τμήμα Γραμματείας στα τηλ. 26713.60542, 26713.60610 και 26713.60543 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και

2. Με την Περιφερειακή Ενότητα Ιθάκης στο τηλέφωνο 26740.32903 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Επιπλέον στις περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη απομάκρυνσης των υλικών, οι επιχειρηματίες παρακαλούνται πριν την απομάκρυνση τους να φωτογραφίσουν την τρέχουσα κατάσταση προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες ως δικαιολογητικό τεκμηρίωσης των ζημιών ιδίως ως προς την κλίμακά τους.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ¨

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ


Ετικέτες: