Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 10:48

Σταύρος Σπαθής: «Καταγράφουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις. Είναι θέμα θέλησης»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση των όσων γίνονται το τελευταίο διάστημα από την ΔΕΥΑΚ και όχι μόνο.

Έδωσε απαντήσεις σχετικά με κάποια έργα που εκτελούνται απέναντι από το κτίριο της αντιπεριφέρειας (επί της λεωφόρου Βεργωτή). Όπως ανέφερε στο σημείο αλλάζουν οι σωλήνες αποχέτευσης. «Όταν ανέλαβα, κατέγραψα τα προβλήματα και προσπαθούμε να τα λύσουμε προκειμένου να διευκολύνουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Είναι θέμα θέλησης» υπογράμμισε ο κος Σπαθής και πρόσθεσε ότι με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν όλοι οι αντιδήμαρχοι και συνολικά η Δημοτική Αρχή.

Αναφέρθηκε και στο θέμα του βιολογικού και ενημέρωσε πως έως το τέλος του μήνα όλα θα λειτουργούν σωστά και θα είναι έτοιμα. Συγκεκριμένα τόνισε: «Τελειώνει και η δεύτερη δεξαμενή στον βιολογικό και θα λειτουργήσει. Δεν θα υπάρχουν οσμές». Επίσης κάλεσε τον κόσμο να μην είναι τόσο καχύποπτος και να ρίχνει το φταίξιμο στην ΔΕΥΑΚ αν κάτι μυρίζει.

Ο κος Σπαθής με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του επιμελητηρίου, ανέφερε πως γίνονται πολλές προσπάθειες και ασκούνται πιέσεις για να βοηθηθούν όλοι οι επαγγελματίες. «Πραγματοποιούμε συνεχώς τηλεδιασκέψεις και ενημερώνουμε τους επαγγελματίες για το κάθε τι» επισήμανε. Τέλος υπογράμμισε, ότι δυστυχώς η πανδημία ήρθε σε μια άσχημη χρονικά στιγμή, καθώς μόλις είχαμε βγει από μια πολυετή κρίση και υπογράμμισε ότι πρέπει να στηριχθεί η μικρομεσαία επιχείρηση και να επιδοτηθεί η εργασία.




00 inkefalonia general ad 300X250