Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 09:53

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο.

Έδωσε απάντηση σε ερώτηση γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα (σε δρόμους). «Θα  γίνει σύντομα η δημοπρασία. Τα λεφτά υπάρχουν. Εμείς παρά το ελλιπές  προσωπικό καθαρίζουμε το Αργοστόλι» απάντησε και συνέχισε λέγοντας πως: «Καθαρίσαμε παρτέρια, σχολεία… Οι πρόεδροι των κοινοτήτων καθαρίζουν τις κοινότητές του από την παγία που τους έχει δοθεί».  Ο κος Σαμούρης περιέγραψε και την κατάσταση σχετικά με το προσωπικό: «Έχουμε 2 συνεργεία πρασίνου. Το ένα έχει μόλις έναν υπάλληλο. Με τις άδειες ειδικού σκοπού, λείπουν 4 άτομα».

«Μπροστά από τα δικαστήρια ήταν χάλια. Σπασμένα πλακάκια, σάπια δέντρα» ανέφερε ο α/δήμαρχος απαντώντας σε όσους λένε ότι αυτό είναι ένα αχρείαστο έργο. Πρόσθεσε δε ότι θα φυτευτούν 5 νέα δέντρα και θα μπουν και φώτα.

Μιλώντας για την προσπάθεια που κάνουν για την διευκόλυνση της καθημερινότητας του πολίτη, ο κος Σαμούρης υπογράμμισε πως: «Αυτή η Δημοτική Αρχή δεν αφήνει τίποτα στην τύχη» και ανέφερε μια σειρά από έργα που έχουν γίνει κατά την διάρκεια της θητείας τους αναφέροντας: «Έχουμε φτιάξει σημεία μέσα στην πόλη που ήταν απαράδεκτα. Φτιάχτηκε ο δρόμος στην Λαγκάδα, το γήπεδο στα Διλινάτα. Μέσα σε οχτώ μήνες. Είμαστε κοντά στον πολίτη και προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε την πόλη».

Τέλος, έκανε έκκληση προς τους πολίτες να συνεργάζονται με τον δήμο και πιο συγκεκριμένα να μην εναποθέτουν στερεά απόβλητα στον δρόμο ή σε κάδους αν δεν έχουν επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία του  δήμου, ενώ επισήμανε ότι δεν υπάρχει χρέωση.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος