Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 20:38

Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ.

Είμαι με το μέρος της Κεφαλονιάς

Ο κος Τραυλός ανέφερε αρχικά ότι έχει τοποθετηθεί στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και δεν αλλάζει η άποψή του. «Είμαι με την Κεφαλονιά. Υπάρχει ένα σχέδιο από την Κυβέρνηση που είναι σε σωστή κατεύθυνση, όμως πρέπει να έχει την έγκριση της τοπικής κοινωνίας» επισήμανε  και ενημέρωσε πως σήμερα θα υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση των δημάρχων για το συγκεκριμένο άρθρο. «Αν οι δήμαρχοι δεν πειστούν, δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί» ανέφερε.

Ο κος Τραυλός αναφέρθηκε και στην θέση της περιφερειάρχη κας Κράτσα υπογραμμίζοντας πως: « Η κα Κράτσα δεν μπορεί να προχωρήσει μόνη της στην υλοποιήσει ενός σχεδίου, αν δεν έχει την σύμφωνη γνώμη των δημάρχων».

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος