Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σάμης, Μάκη Μονιά στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 09:12

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Σάμης, Μάκη Μονιά στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ιδιαίτερα δε στους μαθητές των 2 Λυκείων του νέου δήμου μας-του Λυκείου Σάμης και των Λυκειακών Τάξεων Μεσοβουνίων- που κατέγραψαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις πολλές και σημαντικές επιτυχίες.

Η είσοδός σας στα Πανεπιστήμια της χώρας σηματοδοτεί αφενός τη δικαίωση των πολύχρονων κόπων σας, αφετέρου την έναρξη μιας νέας –ίσως της καλύτερης- περιόδου της ζωής σας, γεμάτης όνειρα και προσδοκίες, για γνώση, για δημιουργία, για αγώνα για την ίδια τη ζωή. Αξιοποιείστε τη.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που σας στήριξαν στη δύσκολη κι επίπονη προσπάθειά σας.

Ταυτόχρονα, στους μαθητές που δεν επέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα ήθελα να επισημάνω πως η είσοδος στα Πανεπιστήμια αποτελεί απλά μια αφετηρία κι όχι το παν για τη ζωή σας, επομένως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απογοητεύεσθε, αλλά να συνεχίζετε τον αγώνα για την εκπλήρωση των στόχων σας, με πίστη και αισιοδοξία. Άλλωστε,

¨ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ¨

ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,   

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250