Κομβική η σημασία της συναίνεσης και της συνεργασίας για το αύριο του Δήμου Ληξουρίου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 10:56

Κομβική η σημασία της συναίνεσης και της συνεργασίας για το αύριο του Δήμου Ληξουρίου

Σε πνεύμα συναίνεσης ήταν ο χαιρετισμός του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ληξουρίου, Διονύση Αραβαντινού κατά την τελετή ορκωμοσίας.

Ο κ. Αραβαντινός τόνισε «Δε γυρίζουμε απλά σελίδα, αλλάζουμε κεφάλαιο. Ο Δήμος μας ξεκινά να βρει το δικό του προσδιορισμό στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι της χώρας, χωρίς καμία χειραγώγηση, χωρίς κηδεμονίες. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τα λίγα που μας χωρίζουν και να βαδίσουμε με τα πολλά που μας ενώνουν. Μόνο με συνεργασία και συναντίληψη θα κατορθώσουμε να δώσουμε στον τόπο μας την προοπτική που του αξίζει. Μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε θέσεις, να χαράξουμε προτεραιότητες, να ιεραρχήσουμε τα προβλήματα. Για να πάει ο τόπος μπροστά απαιτείται ο καθένας μας να κάνει την υπέρβαση του και την κατάθεση ψυχής του. Άγονες και στείρες αντιπαραθέσεις δεν προσφέρουν σε ένα καλύτερο αύριο».

Καταλήγοντας, ο κ. Αραβαντινός εξέφρασε την αισιοδοξία του, λέγοντας: «Ευελπιστώ σε μια γόνιμη και δημιουργική θητεία. Η παράταξή μας δηλώνει παρούσα στο κτίσιμο του καινούριου Δήμου».

Παρακάτω το βίντεο απο τον χαιρετισμό του 

Πηγή video: Lixouri.gr 

https://www.youtube.com/watch?v=wW282SaFmYI




00 inkefalonia general ad 300X250