Ο Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον Μύρτο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 18:30

Ο Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον Μύρτο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» μίλησε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Πυλάρου  Μιχάλης Γάκης και με τις δύο ιδιότητές του, ως γιατρός και ως αντιδήμαρχος.

Για τα διαγνωστικά κέντρα ανέφερε ότι η πολιτική που εφαρμόζεται στην υγεία είναι απόλυτα λάθος, όμως αν ήθελαν να λύνουν θέματα, θα μπορούσαν να το κάνουν και μάλιστα πολύ γρήγορα. Μίλησε παράλληλα και για το κόστος – κέρδος που έχουν και τα νοσοκομεία αλλά και τα διαγνωστικά κέντρα. Αποκάλυψε επίσης, ότι πολύ επαγγελματίες έχουν αναγκαστεί να κλείσουν τα διαγνωστικά τους κέντρα, λόγω του κόστους που δεν μπορούν να αντέξουν.

Ο κος Γάκης μίλησε και για τον Μύρτο και το τραγικό περιστατικό που συνέβη με την τουρίστρια που έχασε τη ζωή της από σφήκα.  Όπως τόνισε « Στην παραλία υπήρχαν τα απαραίτητα όμως, μια ένεση αδρεναλίνης που για την γυναίκα μπορεί να ήταν σωτήρια, στα χέρια κάποιου που δεν είναι γιατρός, μπορεί να λειτουργήσει σαν φονικό όπλο». Επισήμανε, ότι έγινε ότι ήταν δυνατόν αλλά, ναυαγοσώστης δεν υπήρχε – οι οποίοι ξέρουν κάποια στοιχειώδη πράγματα  σχετικά με πρώτες βοήθειες- και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Μύρτο για μια ακόμα χρονιά. Επιπρόσθετα ανέφερε, ότι η καντίνα λειτουργεί αξιοπρεπώς.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο κος Γάκης

πηγή: 965.gr