Θεόφιλος: «Θέλω να αποδείξουμε στην πράξη ότι ο νέος Δήμος Αργοστολίου, γυρίζει σελίδα!»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 13:11

Θεόφιλος: «Θέλω να αποδείξουμε στην πράξη ότι ο νέος Δήμος Αργοστολίου, γυρίζει σελίδα!»

 «Θα παλέψουμε συλλογικά για να παράγουμε έργο» τόνισε στον Inkefalonia 103,9 

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Inkefalonia 103,9 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, φιλοξενήθηκε ο νέος Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, μιλώντας για την χθεσινοβραδινή πρωτιά της παράταξης του στις αυτοδιοικητικές εκλογές .

Αρχικά ο κ. Μιχαλάτος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως τρόπαιο, αλλά ως μια θέση προφοράς με μεγάλο αίσθημα ευθύνης!  

«Ήρθαμε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε»

Στη συνέχεια τόνισε το γεγονός ότι στο μεσοδιάστημα των 3 μηνών μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου- που θα αναλάβει επίσημα το τιμόνι του Δήμου Αργοστολίου- δεν πρέπει να υπάρχει κενό στη διαχείριση του Δήμου. «Δεν υπάρχει περιθώριο να αφήσουμε πίσω τις υποχρεώσεις του Δήμου στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, απαιτείται ομαλή μετάβαση» ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά τη νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, φάνηκε αισιόδοξος ως προς την ομαλή λειτουργία του με όλους τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους απ’ όλες τις παρατάξεις.

Τόνισε χαρακτηριστικά άλλωστε πως: «Θα επικοινωνήσω και με τους άλλους δημάρχους, γιατί κυρίαρχο για εμάς είναι η ενότητα. Αυτό έχω πει και στους δημοτικούς συμβούλους από τις άλλες παρατάξεις. «Στολίζει» το δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Λυκούδης που εξελέγη στην Λειβαθώ. Θεωρώ λοιπόν ότι θα είμαστε όλοι μία γροθιά γιατί έχουμε κοινό στόχο το καλό του δήμου μας».

Με το βλέμμα του στραμμένο στο αύριο, «ξεχνάει» το χθες και τον πόλεμο από πολιτικούς του αντιπάλους που δέχθηκε, δίνοντας βάση μόνο στην υλοποίηση του προγράμματος της δικής του παράταξης σε συνδυασμό με τα προγράμματα των άλλων παρατάξεων για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

«Είναι πρόκληση για εμάς να έρθουμε πιο κοντά στους Αργοστολιώτες γιατί εκεί φάνηκε το έλλειμμα στο συνολικό ποσοστό»

Κάλεσε όλους τους δημότες Αργοστολίου να έρθουν κοντά στο νέο Δήμαρχο και να ασκούν κριτική όπου χρειάζεται για το καλό του τόπου. Τέλος, πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να απομακρυνθούν στελέχη της Ισχυρής Κεφαλονιάς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τον κ. Κεκκάτο, τον κ. Κοκκόση και την κα Γαρμπή, διότι χρειάζονται στο Δήμο. Ευθύνη πλέον του νέου Δημάρχου και των στελεχών της παράταξης είναι να ικανοποιήσει τους δημότες και να τους πείσουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν με την εργατικότητά τους.

Καταλήγοντας αισθάνθηκε την ανάγκη και είπε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους»!

 

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ