Περιοδεία σε Φισκάρδο και Άσσο του υποψηφίου Δημάρχου νέου δήμου Σάμης Παντελή Αμούργη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 20:36

Από δεξιά: Γεράσιμος Αντύπας (υπ. δημ. σύμβουλος Ερίσου), Παντελής Αμούργης (υποψήφιος δήμαρχος), Διονύσης Στεφανάτος (υπ. δημ. σύμβουλος Σάμης), Νίκος Νικολάτος (υπ. δημ. σύμβουλος Σάμης)

Από δεξιά: Γεράσιμος Αντύπας (υπ. δημ. σύμβουλος Ερίσου), Παντελής Αμούργης (υποψήφιος δήμαρχος), Διονύσης Στεφανάτος (υπ. δημ. σύμβουλος Σάμης), Νίκος Νικολάτος (υπ. δημ. σύμβουλος Σάμης)

Περιοδεία σε Φισκάρδο και Ασο πραγματοποίησε προχθές την Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης κ. Παντελής Αμούργης, επικεφαλής του Συνδυασμού "Δημοτική Συνείδηση".

Ο κ. Αμούργης, χθες το μεσημέρι από στελέχη του Συνδυασμού του περιόδευσε στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, όπου κάτοικοι και επαγγελματίες του ανέπτυξαν όλα τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας από τους βασικότερους πυρήνες της τουριστικής μας βιομηχανίας.

Ο κ. Αμούργης έτυχε ευρείας αποδοχής, ενώ όλοι εξέφρασαν την καλή εντύπωση που αποκόμισαν από της συνάντηση μαζί τους, τον συγχάρηκαν για τις γνώσεις του περί της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή και το σχεδιασμό που ανέπτυξε και τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση των άλυτων προβλημάτων, αλλά και της ανάπτυξης, όσο σε έργα υποδομής, τουριστικής ανάπτυξης, οικονομίας, αλλά και κοινωνικής μέριμνας.

Στη συνέχεια ο κ. Αμούργης, το απόγευμα της Κυριακής περιόδευσε στην Ασο, το τουριστικό μας Ψαροχώρι και έκανε συναντήσεις με επαγγελματίες και κατοίκους της Ασου, ενώ συζήτησε με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου "Η Ασος" κ. Σταύρο Κοκκόλη τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, καθώς και αντάλλαξαν σκέψεις ιδέες σε επίπεδο συνεργασίας για την ανάπτυξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Χθες ο κ. Αμούργης παρά τις κακές καιρικές συναντήσεις είχε συναντήσεις μέχρι αργά το βράδυ με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Σάμης.

ASSOSΑπό δεξιά περιοδεία στην Ασο: Νίκος Νικολάτος (υπ. δημ. σύμβουλος Σάμης), Διονύσης Στεφανάτος (υπ. δημ. σύμβουλος Σάμης), Παντελής Αμούργης (υποψήφιος δήμαρχος), Σταύρος Κοκκόλης (πρόεδρος του Συλλόγου "Η Ασος"), Γιώργος Κόκκαλης (υπ. δημ. σύμβουλος Ερίσου)




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ