Ο Σπύρος Κουνάδης υποψήφιος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 09:03

Ο Σπύρος Κουνάδης υποψήφιος με την «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Φίλες και Φίλοι,

Κάθε μέρα διαβάζουμε ανακοινώσεις από τους υποψηφίους για τις Δημοτικές Εκλογές, που γράφουν και υπόσχονται τα ίδια και τα ίδια. Λόγια ωραία, λόγια μεγάλα, λόγια γεμάτα υποσχέσεις, λόγια χιλιοειπωμένα που κάποτε τα πιστέψαμε, πήραν την ψήφο μας και ποτέ δεν κράτησαν τον λόγο τους.

Στο τέλος μας άφησαν μια πικρία, απογοήτευση, αγανάκτηση και οργή. Πιστέψτε με, το ίδιο αισθάνομαι και εγώ. Όμως ζω μόνιμα σε αυτόν τον τόπο και δε θέλω να ξανανιώσω αυτά τα συναισθήματα.

Είμαι ενεργός πολίτης και δεν μπορώ να κοιτάζω από μακριά την αδιαφορία του Δήμου, για τα απλά καθημερινά προβλήματα. Έχω ξαναυπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. Έχω χρόνο, γνώσεις και πείρα, ώστε να θέλω να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου και να συνεισφέρω σε μία καλύτερη ζωή σε αυτόν τον όμορφο τόπο.

Να είστε βέβαιοι ότι θα εξαργυρώσω την ψήφο σας και θα την ανταποδώσω με αγάπη, κατανόηση, πράξεις και έργα. Εγγυτής μου είναι ο ικανότατος υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, που στον ανεξάρτητο συνδυασμό του ''Δημοτική Συμπολιτεία'' θα είμαι και εγώ υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.                                                                                           

Φιλικά

Σπύρος Γερ. Κουνάδης

Συνταξιούχος Πολεοδομίας Αργοστολίου