Νικόλας Βαλλιανάτος: «Η παράταξη του Θεόφιλου είναι πολυσυλλεκτική» (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 12:49

Νικόλας Βαλλιανάτος: «Η παράταξη του Θεόφιλου είναι πολυσυλλεκτική» (Ηχητικό)

 Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9 

Συνέντευξη στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, έδωσε σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, Νικόλας Βαλλιανάτος.

Ο κ. Βαλλιανάτος, με την μακρά πορεία του και την εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση, δήλωσε πως μετά τις θητείΕς του στην Νομαρχία Κεφαλονιάς και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, πρώτη φορά αποφασίζει να κατέβει σε δημοτικό ψηφοδέλτιο.  Αναφέρθηκε στην απλή αναλογική που φέρνει μαζί του στην αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης 1» τονίζοντας πως πλέον θα πρέπει να δοθεί έμφαση στις συνεργασίες.

Αναφέρθηκε παράλληλα, στα προβλήματα της καθημερινότητας στο Αργοστόλι και σε άλλες περιοχές της Κεφαλονιάς, στις παραμελλημένες Λαϊκές Κατοικίες του Αργοστολίου, στα κτηριακά προβλήματα στα σχολεία, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Δημοτική Αρχή Παρίση. Τόνισε επίσης, πως οι κοκοφοίνικες που αντικαθιστούν τους φοίνικες στο Αργοστόλι, δεν είναι η ενδεδειγμένη επιλογή ενώ καυτηρίασε και την δραστική μείωση του πρασίνου στην πόλη του Αργοστολίου.

Στην συνέντευξή του ο κ. Βαλλιανάτος τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Παρίση στον Δήμο Αργοστολίου, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει και θα στηρίξει τον δικό του υποψήφιο, επισημαίνοντας παράλληλα πως η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, είναι πολυσυλλεκτική, δεν στηρίζεται από κανένα κόμμα και έχει μέσα της ικανούς ανθρώπους με ιδέες και όραμα από όλα τα κόμματα, τόσο από την Νέα Δημοκρατία, όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και από άλλα κόμματα… Ετσι θα πρέπει να λειτουργεί η αυτοδιοίκηση, χωρίς τα κόμματα να στηρίζουν τις δημοτικές παρατάξεις. 

Καταλήγοντας έδωσε το στίγμα του ήθους και της ποιότητας που εδώ και χρόνια τον ακολουθεί, λέγοντας πως θα πρέπει ο προεκλογικός αγώνα να γίνει σε πολιτισμένα πλαίσια, χωρίς fake news, ανήθικες και «κάτω από την μέση» προσωπικές επιθέσεις προς τους υποψηφίους.

Παρακάτω ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του πρωτογενούς περιεχομένου του INKEFALONIA.GR χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της ιστοσελίδας.




00 inkefalonia general ad 300X250