O Ανουσάκης, ο Χίτσκοκ και το "Ψυχώ"! (video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 13:59

O Ανουσάκης, ο Χίτσκοκ και το "Ψυχώ"! (video)

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς 

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Διονύσης Αραβαντινός, να απαντήσει στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη και να του εξηγήσει πως το σκηνικό που περιέγραψε παραπέμπει στην ταινία «Ψυχώ» του Χίτσκοκ και όχι στις… κινήσεις της αντιπολίτευσης. 

Οι τόνοι ανέβησαν στο θέμα της συγκρότησης Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμήθειας με τίτλο: « Μονάδα Αφαλάτωσης στο Αργοστόλι Κεφ/νιάς δυναμικότητας 8.000 κυβικά μέτρα πόσιμου νερού την ημέρα».

Άλλωστε ο «αποκλεισμός» των αιρετών της αντιπολίτευσης στην συγκεκριμένη επιτροπή, είναι αλήθεια πως «θορύβησε» αρκετούς συμβούλους της μειοψηφίας.

«Για λόγους διαφάνειας και αξιοπιστίας δεν θα πρέπει να απαξιώνετε τις επιτροπές» ήταν τα λόγια του Διονύση Αραβαντινού.

DSC 2033

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, τόνισε επί του θέματος πως : «Εμείς δεν βλέπουμε φαντάσματα, εμείς βλέπουμε να έχετε χωρίσει τους υπαλλήλους σε… συνεργάσιμους και μη. Και πάντα σε σημαντικά έργα κληρώνονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη παραλαβή. Εμείς αμφισβητούμε αυτό και λέμε γιατί δεν την κάνετε πενταμελής την επιτροπή και να βάλουμε και δύο αιρετούς επιστήμονες και γνώστες;».

Ο Νίκος Γκισγκίνης επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισε πως : «Για να μας αποκλείετε και να μην μας βάζετε στις επιτροπές κάτι τρέχει… εμείς προτείνουμε να υπάρχει μία επιτροπή και να γίνει κλήρωση εδώ στο δημοτικό συμβούλιο και να μπουν μέσα και αιρετοί και δημοτικοί υπάλληλοι. Εδώ αυτοί που βγάζετε κληρώνονται μόνιμα και πλέον αυτό που κάνετε δεν λέγεται κλήρωση, λέγεται … ορισμός».

https://www.youtube.com/watch?v=LlUESvGuQ5w

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250