Ανίκανη και "λίγη" η Δημοτική Αρχή! Ένταση και αποχωρήσεις στο δημοτικό συμβούλιο (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 22:28

Ανίκανη και "λίγη" η Δημοτική Αρχή! Ένταση και αποχωρήσεις στο δημοτικό συμβούλιο (εικόνες + video)

  Αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα των σφαγείων - Αποχώρησε η αντιπολίτευση 

Για μία ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή αποδείχθηκε … λίγη.

Δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με την απαράδεκτη στάση της έδειξε για μία ακόμη φορά το άσχημο πρόσωπο και την ανικανότητά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Τζωρτζάτος, έθεσε θέμα εκτός ημερησίας για την επαναλειτουργία των σφαγείων Αργοστολίου και την καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που χρονίζει, αλλά όπως φαίνεται η Δημοτική Αρχή κάνει πως δεν… ακούει!

«Έχετε την ευθύνη να προστατεύετε την περιουσία του δήμου και να μας πείτε τι ενέργειες έχετε κάνει για να την προστατέψετε… Με αυτά που κάνει δείχνει πως είναι ανίκανη η δημοτική αρχή…» ήταν τα λόγια του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Βάλτε το θέμα να το ψηφίσουν έλεγε και ξαναέλεγε ο Γιώργος Τζωρτζάτος, αλλά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μάκης Αλυσανδράτος, έκανε πώς… δεν ακούει…

Η Δημοτική Αρχή αρνήθηκε όχι απλά να συζητήσει, αλλά και να βάλει ακόμα και σε ψηφοφορία το θέμα, για το αν θα πρέπει να συζητηθεί!

Υπήρξε ένταση γιατί το θέμα δεν έμπαινε από την Δημοτική Αρχή σε ψηφοφορία για συζήτηση.

«Δεν θέλετε την επαναλειτουργία του σφαγείου και παρανομείτε. Κε Πρόεδρε δεν είστε εδώ για να εκτελείτε μόνο τα συμφέροντα της Δημοτικής Αρχής » εξανέστη ο Γιώργος Τζωρτζάτος.

Τελικά, βλέποντας την Δημοτική Αρχή να «κωφεύει» σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», η παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Ενωμένη Τετράπολη» και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος, αποχώρησαν από την συνεδρίαση.

Είχε ήδη αποχωρήσει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Άγγελος Μαρκέτος, εξαιτίας της χαρακτηριστικής καθυστέρησης στην έναρξη της συνεδρίασης….

Φαίνεται πως το βαρέλι όσον αφορά την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής, αλλά και τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχει… πάτο!

Κρίμα…

Παρακάτω το βίντεο απο την ένταση στην συνεδρίαση... 

https://www.youtube.com/watch?v=uHDRNHEE7KI

 DSC 0007DSC 0011DSC 0013DSC 0014DSC 0021DSC 0024DSC 0026DSC 0027DSC 0029DSC 0031DSC 0032DSC 0033DSC 0035DSC 0036DSC 0038DSC 0039DSC 0040DSC 0041




00 inkefalonia general ad 300X250