Γκισγκίνης: «25.000 ευρώ για φρου φρου και αρώματα... »

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 13:23

Γκισγκίνης: «25.000 ευρώ για φρου φρου και αρώματα... »

Το ποσό που θα δαπανηθεί για τον φωτισμό του Δημαρχιακού Μεγάρου δεν ήχησε καλά στα αυτιά των συμβούλων της αντιπολίτευσης

Το θέμα της αισθητικής αναβάθμισης και η εγκατάσταση φωτισμού τόσο στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όσο και στο κτίριο που στεγάζονται οι υπηρεσίας του Δήμου (πρώην δημαρχείο), συζητήθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, καθώς υπήρχε θέμα τροποποίησης προϋπολογισμό.

Ωστόσο, το ποσό των 25.000 ευρώ που θα δαπανηθεί για την αγορά των λαμπτήρων φωτισμού, δεν ήχησε καλά στα αυτιά των συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Επι της ουσίας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης, κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή ότι σπαταλά 25.000 ευρώ για φρου φρού και αρώματα την ίδια στιγμή που υπάρχουν μεγάλες ανάγκες στα χωριά της Κεφαλονιάς, μερικά από αυτά δεν έχουν ούτε... λάμπα!

«25.000 ευρώ θα δώσετε για φρου φρου και αρώματα να φωτίσετε και το ένα και το άλλο μέγαρο. Την στιγμή που όλη η Κεφαλονιά δεν έχει λάμπες. Τι θα πείτε στην Λειβαθώ, στο Ληξούρι και στις Λαϊκές Κατοικίες γι’ αυτή την κατάσταση; Βγάζετε έργα του Ληξουρίου και τα παίρνετε για να χρηματοδοτήσετε άλλες δράσεις. Τι κάνετε δηλαδή κανιβαλίζετε... Και συνεχίζετε τις απευθείας αναθέσεις. Το έχουμε ξαναπεί, είναι νόμιμο, αλλά αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό...».

Ίδιες απορίες σχετικά με το ποσό που θα δαπανηθεί είχε και ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος, ο οποίος έθεσε το ερώτημα: «Μα 25.000 ευρώ για 10 προβολείς led;» και ανέφερε εν συνεχεία τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν περιοχές όπως τα Διλινάτα και τα Φαρακλάτα...