Ένταση για την αλόγιστη χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων του δήμου – “Αποκαλυπτικός” ο αντιδήμαρχος! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 13:21

Ένταση για την αλόγιστη χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων του δήμου –  “Αποκαλυπτικός” ο αντιδήμαρχος! (video)

Ένταση πυροδότησε για άλλη μία συνεδρίαση, η συζήτηση για την αλόγιστη χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων του δήμου, όπως καταγγέλθηκε από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης.


«Είναι δυνατόν τα αυτοκίνητα του δήμου, να χρησιμοποιούνται για να κουβαλάνε ξύλα;» είπε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο σύμβουλος της παράταξης "Ενωμένη Τετάπολη" Σπύρος Σαμούρης, στο θέμα που συζητιόταν εκείνη τη στιγμή (Έγκριση δωρεάς οχήματος με αριθμ κυκλοφορίας (ΚΗΙ 8916) από το Δήμο Κεφαλλονιάς στο Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Α.Π. Δήμου Κεφ/νιάς για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». ΕΙΣ: Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π. κος Μ. Γάκης) και η κουβέντα άναψε για τα καλά, ενώ δεν αποφεύχθηκε η λεκτική «σύρραξη» μεταξύ συμβούλων της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης.

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Προκαλείτε την Κοινωνία με αυτά που κάνετε»

«Υπάρχει μία κοινωνία που σας βλέπει, που σας παρακολουθεί, που πάτε και τι κάνετε» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Θεόφιλου Μιχαλάτου και συνέχισε: « Χρησιμοποιείτε τα αυτοκίνητα του δήμου πέρα από εκεί που πρέπει να πάτε και σε ώρες που δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείτε. Σταματήστε το αυτό... Δεν έχετε ανάγκη να κυκλοφορείτε με τα αυτοκίνητα του δήμου και να μην παίρνετε το δικό σας οχήματα. Προκαλείτε την κοινωνία με αυτά που κάνετε.... Σας ζητάμε αυτό να μην το κάνετε... Εγώ έχω έρθει με το δικό μου αυτοκίνητο, πόσοι αντιδήμαρχοι έχουν έρθει εδώ στο συμβούλιο με το δικό τους αυτοκίνητο;».

Ο αντιδήμαρχος αποκάλυψε τον... κουβαλητή!

Πάντως, την αποκάλυψη για το ποιος ήταν ο σύμβουλος που κουβαλάει ξύλα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δήμου, την έκανε ο ίδιος ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ο οποίος κατονόμασε τον εντεταλμένο σύμβουλο Λειβαθούς Ηλία Κουρκουμέλη!

«Θερμό» επεισόδιο Θεόφιλου – Κουρκουμέλη

Κατά τη διάρκεια της συζήτηση του θέματος, υπήρξε και «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του Θεόφιλου Μιχαλάτου και του Ηλία Κουρκουμέλη...

Αραβαντινός: «Αν κάποιος με τα χέρια πάνω πάει για τον Κιάμο με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, τότε ναι είναι κατακριτέος»

Απολύτως εύστοχο και άκρως χιουμοριστικό ήταν το παράδειγμα που έφερε ο σύμβουλος της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Διονύσης

Αραβαντινός σχετικά με την χρήση των οχημάτων του δήμου «Αν κάποιος αύριο (σ.σ. σήμερα) με τα χέρια πάνω πάει για τον Κιάμο και πάρει το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, τότε ναι αυτό είναι κατακριτέο»... είπε και σίγουρα είχε απόλυτο δίκιο...

Δείτε όλη την επεισοδιακή συζήτηση για το θέμα στα παρακάτω δύο βίντεο...

https://www.youtube.com/watch?v=DVqBGWi78R8

https://www.youtube.com/watch?v=Wk__9Xls3BA

 

Παρακάτω άλλα θέματα από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Αυγούστου

«Όχι» σε όλα τα κατεπείγοντα ζητήματα της Κεφαλονιάς από την Δημοτική Αρχή!

Ο Διονύσης Λυκούδης, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο ΣΥΡΙΖΑ , ο Τσίπρας και τα μνημόνια! (video)

Επεισόδιο Παπαναστασάτου – Γκισγκίνη και σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση (video)

Η 17η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς σε μαγνητοσκόπηση




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250