«Όχι» σε όλα τα κατεπείγοντα ζητήματα της Κεφαλονιάς από την Δημοτική Αρχή!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 09:51

«Όχι» σε όλα τα κατεπείγοντα ζητήματα της Κεφαλονιάς από την Δημοτική Αρχή!

Σημαντικά, κατεπείγοντα και κρίσιμα ζητήματα για την Κεφαλονιά, έπεσαν στο “τραπέζι” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με την μορφή των εκτός ημερησίας θεμάτων από την μείζονα αντιπολίτευση του Θεόφιλου Μιχαλάτου (Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά) και την ελάσσονα αντιπολίτευση (Ενωμένη Τετράπολη + Λαϊκή Συσπείρωση), ωστόσο η Δημοτική Αρχή δεν φάνηκε να... ιδρώνει το αυτί της.


Θέματα, που απασχολούν δεκάδες εργαζόμενους, ή έχουν να κάνουν με επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις, καταψηφίστηκαν για να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο, από τους συμβούλους της πλειοψηφίας.

Ποια ήταν αυτά; Έχουμε και λέμε... Ιδιωτικοποιήσεις 14 αεροδρομίων, μεταξύ αυτών και της Κεφαλονιάς, ιδιωτικοποίηση της παραλίας Τραπεζάκι στη Λειβαθώ, το σημαντικό θέμα των σχολικών συγκροτημάτων και των σχολικών εγκαταστάσεων της Κεφαλονιάς εν όψει του ξεκινήματος της νέας σχολικής χρονιάς, το θέμα των εδώ και 12 μήνες απλήρωτων εργαζομένων στο Γηροκομείο Ληξουρίου, το θέμα των Εθελοντών των Σπηλαίων και των απλήρωτων εργαζομένων στα 5μηνα εθελοντικής εργασίας... Σε όλα αυτά, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ψήφισαν «Όχι» για το αν επιθυμούν να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να βρεθεί μία λύση!

Η Δημοτική Αρχή είχε διάθεση να ασχοληθεί με άλλα θέματα, δευτερεύουσας σημασίας.

Μάλιστα, η παράταξη της πλειοψηφίας όταν είδε πως έχουν αποχωρήσει οι σύμβουλοί της και δεν θα περνούσαν τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, «πάτησε» και μία διακοπή του συμβουλίου και... καθάρισε!

Απλά πράγματα...

DSC 0618

DSC 0603




00 inkefalonia general ad 300X250