Δήμος Κεφαλονιάς: Άνοιξε ο Πλατύς Γιαλός και περιμένει του Κεφαλλονίτες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012 07:45

Δήμος Κεφαλονιάς: Άνοιξε ο Πλατύς Γιαλός και περιμένει του Κεφαλλονίτες

Γνωστοποιούμε στους δημότες μας ότι η καντίνα του Πλατύ Γιαλού κατόπιν μιας μικρής αναμόρφωσης, που έλαβε χώρα υπό την εποπτεία του δημοτικού συμβούλου Νικόλαου Παπαδάτου, ο οποίος έχει αναλάβει και την ευθύνη λειτουργίας της, άνοιξε και περιμένει και φέτος τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες.


Όσον αφορά στους γνωστούς-αγνώστους που έσπευσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας της να την απαξιώσουν με δημοσιεύματα πως τάχα οι τιμές είναι υπέρογκες, γνωστοποιούμε σε όλους ότι οι τιμές θα κυμανθούν στα ίδια περίπου επίπεδα με πέρυσι (Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο ελληνικός καφές θα πωλείται 1,5 ευρώ από 1,80 ευρώ που είχε πέρυσι, ο «φραπέ» 2 ευρώ όπως και πέρυσι). Σημειώνουμε ότι η απόδειξη των 2,5 ευρώ για τον καφέ που «αξιοποιήθηκε» από διαδικτυακούς διαύλους που έχουν εμμονή με την δημοτική αρχή ήταν απλά λάθος. Οπότε όλες οι σχετικές αναλύσεις είναι για τον κάλαθο των αχρήστων.

Άλλωστε τα ίδια «παπαγαλάκια» που διαμαρτύρονται για δήθεν υπέρογκες αυξήσεις, μέχρι χθες διέδιδαν πως τάχα ο Πλατύς Γιαλός δεν θα ανοίξει και ότι έχει εγκαταλειφθεί από τον Δήμο.

Αφήνουμε αυτούς τους επαγγελματίες συκοφάντες στην κρίση όποιου επισκεφθεί την περιοχή και διαπιστώσει την αναβάθμιση, τόσο του χώρου όσο και των υπηρεσιών.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να νοικοκυρεύει ό,τι μπορεί στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της δύσκολης περιόδου που βιώνουμε και παραδίδει τους διαδικτυακούς «ψιθυριστές» στην περιφρόνηση που τους αρμόζει.
Άλλωστε όλοι γνωρίζουν και τους λόγους και τα κίνητρα της «υστερίας» που έχουν ορισμένες και ορισμένοι με την παρούσα δημοτική αρχή και οι επιθέσεις τους πλέον προκαλούν μόνο γέλωτα στους δημότες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ