Αντιδήμαρχος… ειρωνείας!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 13:34

Αντιδήμαρχος… ειρωνείας!

Μέσα στους πολλούς… τίτλους αντιδημάρχου που φέρει ο Διονύσης Λυκούδης σε αυτή τη Δημοτική Αρχή, πλέον «κέρδισε με το σπαθί του» και την συμπεριφορά του στα τελευταία Δημοτικά συμβούλια και άλλον έναν! Αυτόν του Αντιδημάρχου … ειρωνείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής!

Ο Διονύσης Λυκούδης, λοιπόν, ήταν «ασυγκράτητος» για μία ακόμη φορά, καθώς τα έβαλε πάλι με όλους και με όλα! Έτσι μετά τον Σπύρο Σαμούρη που στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο τον αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ «αγράμματο», κάνοντάς του μάλιστα και δωρεάν μαθήματα … γραμματικής , στη χθεσινή συνεδρίαση χλεύασε τον Διονύση Αραβαντινό αποκαλώντας τον «τρωκτικό» του Δημοσίου - καθώς σύμφωνα με την λογική του - έκανε το λάθος να συνταξιοδοτηθεί σχετικά νέος, έχοντας ωστόσο 35 χρόνια υπηρεσίας στην πλάτη του.

Παράλληλα, συνεχώς στο «στόχαστρό» του ήταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γκισγκίνης, «λούζοντάς» τον με πλούσιο ρεπερτόριο ειρωνειών και αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «φωτεινό παντογνώστη»!

Προφανώς και ο αντιδήμαρχος έχει ένα θέμα με τα ονόματα, καθώς ξέχασε και το όνομα του επικεφαλής του συνδυασμού ΦΙ.Κ.Ο. Ηλία Παρίση, λέγοντας χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συζήτησης, «Ο Φίκος έκανε αυτό, ο Φίκος έκανε το άλλο…»

Και δεν έμεινε μόνο σε αυτά, ειρωνεύτηκε μία ακόμη φορά το inkefalonia.gr και τον υπογράφοντα, λέγοντας χαρακτηριστικά στον Θεόφιλο Μιχαλάτο «Θεόφιλε, πες του αυτό να μην το γράψει», έχοντας προφανώς ξεχάσει ότι ο ίδιος κάνει τα ίδια και χειρότερα μέσα απ’ το «ανεξάρτητο» μπλογκ που τον… λιβανίζει συνεχώς!

Το… τερμάτισαν!

Τη συμπεριφορά «πρότυπο» του αντιδημάρχου, την μιμήθηκαν ως φαίνεται και άλλα μέλη της πλειοψηφίας, καθώς έβαλαν στα μεγάφωνα της αίθουσας το γνωστό επαναστατικό άσμα του Μίκη Θεοδωράκη «Θα σημάνουν οι καμπάνες» την ώρα που μιλούσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Γκισγκίνης!

Κάπου η κατάσταση, λοιπόν, έχει αρχίσει να ξεφύγει επικίνδυνα, καθώς φαίνεται πως όσοι δεν αντέχουν στην κριτική, προσπαθούν να απαντούν με ειρωνείες!

Και μπορεί να γελάνε με αυτά που λένε τώρα στους πολιτικούς τους αντιπάλους στο δημοτικό συμβούλιο, να τους χλευάζουν και να ψυχαγωγούνται, όμως θα πρέπει να γνωρίζουν πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

Γιώργος Χαλαβαζής




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250