Άγριος καυγάς Λυκούδη – Λαϊκής Συσπείρωσης: «Μετατρέψατε το ΚΚΕ σε κατιναριό! Κατίνες Κατίνες Ελλάδος!» είπε ο αντιδήμαρχος (ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 10:27

Άγριος καυγάς Λυκούδη – Λαϊκής Συσπείρωσης: «Μετατρέψατε το ΚΚΕ σε κατιναριό! Κατίνες Κατίνες Ελλάδος!» είπε ο αντιδήμαρχος (ηχητικό)

Επεισοδιακή ήταν και η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!Δεν περιμέναμε όμως τόσο σφοδρή επίθεση του αντιδημάρχου Διονύση Λυκούδη προς τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης και είναι αλήθεια πως χρησιμοποίησε πολύ βαριές εκφράσεις  για να  περιγράψει το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για… κατιναριό!

«Ένα ιστορικό κόμμα το μετατρέψατε σε κατιναριό! ….Κατίνες Κατίνες Ελλάδος! Καταντήσατε ένα κόμμα κατινίστικο» ήταν τα "βαριά" λόγια του αντιδημάρχου που προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Το επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που υπήρχε προς συζήτηση το θέμα Νο 12 της ημερήσιας διάταξης  « Διάθεση ποσοστού ΣΑΤΑ τρέχοντος έτους για κάλυψη λειτουργικών δαπανών».

Ο Διονύσης Λυκούδης κατηγορούσε τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης πως κάνουν προσωπικές επιθέσεις και αναφερόμενος στον επικεφαλής του συνδυασμού Νίκο Γκισκγίνη του είπε σε πολύ έντονο ύφος: «Είσαι πολιτικός γυρολόγος. Είσαι της πλάκας. Ξεκίνησες από  το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τώρα μας κάνεις τον κομουνιστή».

Φυσικά αυτό το ξέσπασμα δεν έμεινε αναπάντητο από τον Νίκο Γκισγκίνη, ο οποίος του δήλωσε πως: «Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου το ΚΚΕ. Δεν θα το … λερώνεις το ΚΚΕ και δεν θα το βρωμίζεις πιάνοντάς το στο στόμα σου…».

Ακούστε παρακάτω  τη στιγμή του επεισοδίου


Voice Recorder >>

DSC 0051