Διήμερο περιοδειών στην Κέρκυρα και δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 19:10

Διήμερο περιοδειών στην Κέρκυρα και δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου

Στην Κέρκυρα βρέθηκε το διήμερο 23-24 Μάρτη ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Θόδωρος Γαλιατσάτος, και πραγματοποίησε περιοδείες στα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Λευκιμμαίων, Μελιτειέων και Εσπερίων. Ο Θόδωρος Γαλιατσάτος, σε δηλώσεις του στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ανέφερε: Μετά από έναν πρώτο κύκλο συγκεντρώσεων, περιοδειών και επαφών στα μεγάλα νησιά της Περιφέρειάς μας, μεταφέρω την εικόνα ευρείας αποδοχής του μηνύματος που εκπέμπει η παράταξή μας, "ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά".

Το μήνυμά μας συμβαδίζει απόλυτα με τις προσδοκίες των συμπατριωτών μας. Όλοι νιώθουν την ανάγκη να απεμπλακούν από την άθλια πολιτική την οποία εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση και που έχει εξαθλιώσει τους ίδιους, τις οικογένειές τους και τις δραστηριότητές τους.

Ως ΑΝ.Α.Σ.Α., θεωρούμε ότι η αναμέτρηση των επικείμενων Περιφερειακών Εκλογών έχει εξόχως πολιτικά χαρακτηριστικά, καθώς όλοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ποιες πολιτικές οδήγησαν τη χώρα και την ελληνική περιφέρεια στη σημερινή κατάσταση.

Δίνουμε, λοιπόν, τη μάχη στο επίπεδο αντιμετώπισης αυτών των πολιτικών και ταυτόχρονα στο επίπεδο μιας διαφορετικής αντίληψης για την Περιφέρεια των Ιόνιων Νησιών.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επικράτηση της παράταξής μας σ' αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα σημάνει και τη νέα πορεία της ΠΙΝ, η οποία θα την κατατάξει στο βάθρο που πραγματικά της αξίζει, στα πλαίσια της νησιωτικής Ελλάδας, όπως ποτέ δεν την είδαμε μέχρι τώρα.

Οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της παράταξης σε όλα τα νησιά προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Επιδίωξή μας είναι να διαμορφώσουμε ένα μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων με επίκεντρο την ΑΝ.Α.Σ.Α., των οποίων κοινή συνισταμένη θα είναι η εγγύηση ότι, μετά τη νίκη μας στις εκλογές του Μάη, θα μπορεί να αναλάβει τη νέα κατάσταση στα Ιόνια Νησιά.

Τέλος, θα ήθελα θα συστήσω στους συνυποψηφίους μου Περιφερειάρχες, και συγκεκριμένα εκείνους που εκπροσωπούν ή πρόκειται να εκπροσωπήσουν τις μνημονιακές πολιτικές, να μην εμφανιστούν στα χωριά! Γιατί η εικόνα που διαπιστώνουμε είναι ότι οι πολίτες καταδικάζουν τις πολιτικές αυτές.

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ