Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος" ο Βασίλης Αντζουλάτος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 09:20

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Δημοτική Συμπολιτεία - Θεόφιλος Μιχαλάτος" ο Βασίλης Αντζουλάτος

Δήλωση υποψηφιότητας Βασίλης Αντζουλατος (Τοπικό Πόρου)

FB IMG 1695035229036

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8 Οκτωβρίου, είμαι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος κοινότητας Πόρου, με τον συνδυασμό (Δημοτική Συμπολιτεία- Θεόφιλος Μιχαλάτος). 

 Με τον Θεόφιλο ξανά. Είναι τιμή μου, είμαι υπερήφανος για την Δημοτικη Αρχή, ειμαι υπερήφανος που ανήκω στο ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Θέλω να κοιτάξω στα μάτια τους συμπολιτες μου και να τους πω ότι  πραγματικά ειμαι υπερήφανος για το έργο που επιτελείται καθημερινά σε όλο τον Δήμο και στην κοινότητά μας. Αυτό που υποσχεθηκαμε στις προηγούμενες εκλογές για την κοινότητα του Πόρου υλοποιείτε καθημερινά, μέσα από δυσκολίες και γραφειοκρατικά θέματα, όμως επιτελείται, ο Πορος έχει αλλάξει, η καθημερινότητα των πολιτών είναι διαφορετική, το βλέπουμε το αισθανόμαστε. Υλοποιήθηκαν και ήδη αποδίδουν καρπούς μεγάλο μέρος των προεκλογικών δεσμεύσεων του συνδυασμού μας. Ακόμα περισσότερα έργα έχουν μελετηθεί, εχουν εγκριθεί και θα εκτελεστούν σε εύλογο χρονικό διάστημα όπως οι νόμοι και οι κανονισμοί οριζουν. Η Δημοτική αρχή μέσα από τεράστιες δυσκολίες όπως ο Ιανός και φυσικά η περίοδος του Covid, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με περίσσια δύναμη και θέληση υλοποίησε πολλά περισσότερα από προηγούμενες.

Θέλω να κοιτάξω επίσης στα μάτια και να πω στα  παιδιά  του τόπου μας, αυτά τα παιδιά που ψηφίζουν στον τόπο τους και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο, μέσα απο τις δικές τους ανησυχίες, και τους δικούς τους προβληματισμούς. Παιδιά της νέας χιλιετίας, που γεννήθηκαν μετά το 2000. Παιδιά που βίωσαν στα σπίτια τους, που έζησαν στις οικογένειές τους, τους συμβιβασμούς και τις ήττες της κρίσης. Παιδιά που αναρωτιόνται αν αλλάζει τίποτα. Ναι λοιπόν, αλλάζει. Ναι, λοιπόν, γίνεται! Για αυτό  την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, πηγαίνετε στην κάλπη. Στείλτε το δικό σας μήνυμα. Σηκώστε το ανάστημά σας και πάρτε το μέλλον του τόπου μας στα χέρια σας.  Γιατί η δύναμη για τις πραγματικές αλλαγές βρίσκεται στην ομάδα. Οι παρέες, οι ομάδες γράφουν ιστορία.

Εμείς στην "Δημοτική Συμπολιτεία- Θεόφιλος Μιχαλάτος", έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία, αλλά και τον ενθουσιασμό και την όρεξη. Γιατί είναι ύψιστη τιμή να υπηρετούμε αυτή την παράταξη και αυτό τον Δήμο. Να επιτρέψουμε στην ομορφιά του Δήμου μας, στην μαγεία του ομορφότερου χωριού του  Πόρο μας να μας συνεπάρει και με σκληρή δουλειά να πάμε όλοι και όλες μαζί τον Δήμο μας και το χωριό μας πραγματικά ψηλά εκεί που αξίζει σε εμάς και στις επόμενες γενεές.

Ειμαι υπερήφανος για τον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, είμαι υπερήφανος για τον τόπο μου!

Πάμε μαζί, πράξαμε πολλά μπορούμε πολλά περισσότερα!




00 inkefalonia general ad 300X250