"Σπουδαία μέρα για τον Δήμο Αργοστολίου!" Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινάει το μεγάλο έργο του Μουσείου Γερασίμου Σκλάβου (Video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 13:26

"Σπουδαία μέρα για τον Δήμο Αργοστολίου!" Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινάει το μεγάλο έργο του Μουσείου Γερασίμου Σκλάβου (Video)

«Κάποιες υπογραφές έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα, από κάποιες άλλες. Και ναι, όταν πρόκειται για το σημαντικότερο πολιτιστικό έργο στην Κεφαλονιά την τελευταία 10ετία, τότε η βαρύτητα τούτων των υπογραφών ειναι τεράστια».

Το μεσημέρι της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο Αργοστολίου, έγινε το καθοριστικότερο βήμα, για την δημιουργία του σημαντικού για τον τόπο μας, Μουσείου Γερασίμου Σκλάβου στο Αργοστόλι, με την υπογραφή της σύμβασης του έργου "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ & ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ".

Την σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας ΤΟΜΗ και ΑΚΤΩΡ, Απόστολος Τζάβελλος.

DSC 0039

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο εκπρόσωπος της εταιρίας Απόστολος Τζάβελλος υπογράφουν την σύμβαση έργου 

 

Για «μια σπουδαία μέρα για τον Δήμο Αργοστολίου και την Κεφαλονιά», έκανε λόγο ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος και το πρόσωπό του έλαμπε από χαρά και ικανοποίηση.

Στην σημαντική στιγμή για την Κεφαλονιά, το παρών έδωσαν επίσης ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός και Σπύρος Σαμούρης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής.

Άπαντες μίλησαν για την σημαντικότητα για την Κεφαλονιά, της δημιουργίας του Μουσείου Γερασίμου Σκλάβου στο Αργοστόλι, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την οικογένεια του αείμνηστου Γερασίμου Σκλάβου για την παραχώρηση των σπουδαίων έργων του διεθνούς φήμης Κεφαλονίτη καλλιτέχνη!

Μάλιστα, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς κ. Καππάτος, έδωσε και μία ακόμα ευχάριστη είδηση, τις σημαντικές εξελίξεις που θα έχουμε τους επόμενους μήνες αναφορικά με το Αρχαιολογικό Μουσείου Αργοστολίου!

Πραγματικά είναι μεγάλη η χαρά, όταν ξεκινούν σημαντικά έργα πολιτισμού στην Κεφαλονιά.

Στο κέντρο του Αργοστολίου, σε 12 μήνες από σήμερα, θα έχουμε ένα «φωτεινό» σημείο Πολιτισμού, ικανό να προσελκύσει επισκέπτες από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αλλά και να μας "πλουτίσει" με πολιτισμό! .

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις

 {https://www.youtube.com/watch?v=3fah8qeHg0E}

DSC 0005DSC 0010DSC 0014DSC 0015DSC 0018DSC 0022DSC 0026DSC 0041DSC 0051DSC 0071




00 inkefalonia general ad 300X250