Δήμος Αργοστολίου: Η Μαρίνα Βεργωτή νέα ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου - Ποιες οι αρμοδιότητές της

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 16:32

Δήμος Αργοστολίου: Η Μαρίνα Βεργωτή νέα ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου - Ποιες οι αρμοδιότητές της

Το σημαντικό, ώς τώρα, έργο της ως Υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων σε θέματα τουρισμού Δήμου Αργοστολίου, φαίνεται να αναγνωρίζεται για την Μαρίνα Βεργωτή, η οποία αναλαμβάνει νέα ειδική σύμβουλος Δημάρχου Αργοστολίου. 

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Βεργωτή αναλαμβάνει ως Ειδικός Σύµβουλος και  υπόκεινται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του ∆ηµάρχου για την επικουρία του οποίου έχει προσληφθεί.

Σύμφωνα με την αναρτηση στην "Διάυγεια": "∆εν ασκεί αποφασιστικές αρµοδιότητες οποιασδήποτε µορφής, παρέχει συµβουλές και διατυπώνει εξειδικευµένες γνώµες, γραπτά ή προφορικά, για το συγκεκριµένο τοµέα δραστηριοτήτων του ∆ήµου, τον οποίο έχει ορισθεί να εξυπηρετήσει.

Τα καθήκοντα που θα ασκεί θα αφορούν κυρίως σε θέματα επικοινωνίας, ∆ημοσίων Σχέσεων, ηλεκτρονικής προβολής, τουριστικής ανάπτυξης, συνεργασίας και ανάπτυξης σχέσεων με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού, αδελφοποιημένων πόλεων, διοργάνωσης συνεδρίων κλπ, αλλά και γενικότερα σε παροχή συµβουλών και διατύπωση εξειδικευµένων γνωµών, γραπτά ή προφορικά, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ∆ήµου Αργοστολίου".

Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία! 




00 inkefalonia general ad 300X250