Αργοστόλι: Σημασία στην λεπτομέρεια! Στην "πένα" και το δεύτερο σημείο αποβίβασης επιβατών κρουαζιεροπλοίων! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 16:22

Αργοστόλι: Σημασία στην λεπτομέρεια! Στην "πένα" και το δεύτερο σημείο αποβίβασης επιβατών κρουαζιεροπλοίων! (εικόνες)

Πρώτη διπλή άφιξη κρουαζιεροπλοίων στο Αργοστόλι το Σάββατο 14 Μαϊου και ο Δήμος Αργοστολίου, φροντίζει τα πάντα να είναι καθαρά και … τακτοποιημένα για τους επισκέπτες που θα βγουν από αυτά! Άλλωστε η πρώτη και τελευταία εικόνα που θα πάρουν από την πόλη, μετράει πολύ στα μάτια των επισκεπτών.

Το κρουαζιερόπλοιο Riviera και το κρουαζιερόπλοιο "Norwegian Gem" θα βρίσκονται αύριο στο νησί μας και το ένα θα βγάλει τους επιβάτες στου πλαγιοδετώντας στο «Μπαστούνι» και το άλλο θα μείνει μέσα στον κόλπο του Αργοστολίου και θα τους κατεβάσει με λάντζες.

Ως εκ τούτου, συνεργεία καθαριότητας του Δήμου μαζί με τους ηλεκτρολόγους του Δήμου, βρίσκονται από το πρωί στο σημείο όπου θα φτάσουν οι λάντζες με τους επιβάτες του κρουαζιεροπλοίου (δίπλα ακριβώς από το Φέρι Αργοστόλι – Ληξούρι) και συμμαζεύουν και … ομορφαίνουν το σημείο, τοποθετόντας και προστατευτικα κιγκλιδώματα!

Πολλά μπράβο που, φροντίζονται ακόμα και μικρές λεπτομέρειες, ώστε η εικόνα που θα δείξει το Αργοστόλι και γενικότερα η Κεφαλονιά, να είναι η καλύτερη δυνατή!

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0101DSC 0104DSC 0105DSC 0106DSC 0108DSC 0113DSC 0115DSC 0118DSC 0119




00 inkefalonia general ad 300X250