«Εμένα με λένε Φιοραβάντε και τον λόγο μου δεν τον παίρνω πίσω»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 16:08

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες (αριστερά) με τον Βαγγέλη Γασπαράτο (πρόεδρο του χωριού) και τον Γιώργο Τζωρτζάτο

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες (αριστερά) με τον Βαγγέλη Γασπαράτο (πρόεδρο του χωριού) και τον Γιώργο Τζωρτζάτο

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες έδωσε το παρών μαζί με τον φίλο του Γιώργο Τζωρτζάτο (υποψήφιο στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με τους Ανεξάρτητους Ελληνες), στα Διλινάτα στον χορό του Συλλόγου του χωριού στο εστιατόριο «Πάνθεον». Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα οργανωτές , αφού ευχαρίστησαν τον Φιοραβάντε τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, εν συνεχεία τον κάλεσαν να παραμείνει ανεξάρτητος να μην εισχωρήσει εκ νέου στη δημοτική παράταξη, ώστε να συνεχίσει να έχει τη στήριξή τους.

Μάλιστα του τόνισαν κατηγορηματικά πως αν επιστρέψει στη δημοτική παράταξη, καλό θα είναι να μην... ξαναπεράσει ποτέ από τα Διλινάτα. Φυσικά ο πάντα ετοιμόλογος Δημήτρης Φιοραβάντες δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκανε και σχετική δήλωση στην οποία ανάφερε πως δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής: «Αν ήθελα να επιστρέψω θα το είχε κάνει και θα είχα και καλή θέση στο σχήμα. Όμως με λένε Φιοραβάντε και τον λόγο μου δεν τον παίρνω πίσω . Φιλιά στα Διλινάτα».

Εν τω μεταξύ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Διλινάτων είδε και απόειδε ότι δεν γίνεται τίποτα έχοντας πολλάκις χτυπήσει την πόρτα της δημοτικής αρχής και ανέφερε το πρόβλημα που υπάρχει στο σχολείο με μια σπασμένη παιδική χαρά.

Με το που άκουσαν το πρόβλημα τόσο ο Δημήτρης Φιοραβάντες όσο και ο Γιώργος Τζωρτζάτος προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν τα έξοδα επισκευής και αντικατάστασης της.

* Η φωτογραφία είναι απο την εφημερίδα "Κεφαλονιά"