Σύσκεψη Εργασίας για θέματα «Εκπαίδευσης»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 19:41

Σύσκεψη Εργασίας για θέματα «Εκπαίδευσης»

Την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013, στις 18.00 , οι Α/Δήμαρχοι Κεφαλλονιάς, κ.Σ.Σαββαόγλου και κ.Ε.Κεκάτος, είχαν την τιμή να υποδεχτούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ.Ι.Καραβασίλη. Τον κ.Καραβασίλη, συνόδευε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας κ.Δ.Μαρκάτος και η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας κ.Σ.Μαροπούλου – Ζαφειράτου, οι οποίοι και συμμετείχαν στην Σύσκεψη που ακολούθησε.

Κατά την διάρκεια της Συνάντησης Εργασίας, στην οποίαν συμμετείχε και ο Διευθυντής του Λυκείου Σάμης, κ.Π.Βασιλάτος, τέθηκαν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής όλα τα θέματα που αφορούν την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σε Θέματα Εκπαίδευσης, τόσο ως προς τις κτιριακές υποδομές των Σχολείων του Δήμου όσο και προς τα θέματα, Εκπαιδευτικής στελέχωσης και μεταφοράς μαθητών.

Το πρωί της ίδιας μέρας ο κ.Κεκάτος και ο κ.Σαββαόγλου υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο κλιμάκιο Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, Εκπαιδευτικών, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και Μαθητών οι οποίοι κατέθεσαν τα αιτήματα, τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους εν ενόψει της προγραμματισμένης απογευματινής Σύσκεψης.

Η Δημοτική Αρχή, διαμέσου του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας κ.Ε.Θεοφιλάτου και της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας κ.Μ.Κουνάδη, εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς τα Μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας για το εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελούν σε δύσκολες συνθήκες και δεσμεύεται να είναι πάντοτε πρόθυμος αρωγός στα πλαίσια των θεσμικών δυνατοτήτων της.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250