ΝΟΑ: Το τμήμα κωπηλασίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Καστοριά- Τα αποτελέσματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 16:42

ΝΟΑ: Το τμήμα κωπηλασίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Καστοριά- Τα αποτελέσματα

Ο σύλλογός μας, συμμετείχε, με το τμήμα κωπηλασίας κατηγορίας αρχαρίων παίδων – κορασίδων των ηλικιών 12-14ετών (2009- 2008-2007ημ.γεν.), στην 13η  Πανελλήνια  Συνάντηση  Ανάπτυξης που διεξήχθη στην Καστοριά από τις 4/9/21 έως τις 5/9/21.

Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχαν συνολικά 23 σωματεία με 239 αθλητές.

Θέλουμε να συγχαρούμε την ομοσπονδία μας Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ., και τον Ν.Ο. ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ που ήταν συνδιοργανωτης, για την άρτια διοργάνωση.

Η αποστολή μας αποτελούταν από επτά αθλητές, 6 αγόρια και 1 κορίτσι οι οποίοι έκαναν την προετοιμασία τους, εν μέσω πανδημίας ! 

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κατηγορία ΑΡΧΑΡΙΩΝ Παίδων ΓΕΝ. 2009:

  • ΜΠΑΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ: 1000μ. ΣΚΙΦ, μικρός τελικός 1η θέση, δλδ 7η θέση στη Ελλάδα σε σύνολο 17 αθλητών.

Κατηγορία ΑΡΧΑΡΙΩΝ  Κορασίδων ΓΕΝ. 2009:

  • ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΙΣΑΒΒΕΛΑ - ΑΓΓΕΛΙΚΗ : 1000μ. ΣΚΙΦ, μικρός τελικός 4η θέση, δλδ 10η θέση στην Ελλάδα σε σύνολο 19 αθλητών.

Από τους αθλητές μας οι : Δημάτος Νικόλαος, Ιωάννου Γεράσιμος,  Κονιδάρης Αχιλλέας – Γεράσιμος , Τζουγανάτος Δημήτριος και Δημουλιος Άγγελος αγωνιστήκαν μέχρι τα επαναληπτικά.

Οι νεαροί αθλητές της αποστολής μας αποτελούν το φυτώριο του ομίλου για τους οποίους η παραπάνω  διοργάνωση ήταν οι πρώτοι τους αγώνες. Μάλιστα τα παιδιά μας πήραν το βάπτισμα του «πυρός» σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και κατάφεραν και έκαναν ένα καλό ξεκίνημα στην αθλητική τους καριέρα.

Θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά για την προσπάθεια και την κοπιώδη προετοιμασία τους και για τα αποτελέσματα και τις θέσεις που έλαβαν και να τους ευχηθούμε μια καλή αθλητική – σχολική χρόνια γεμάτη με υγεία. 

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε  την IONIAN P. LINES και προσωπικά τον  κύριο ΜΙΧΑΛΗ  ΛΙΑΤΟ  για την σταθερή υποστήριξη τους με την χορηγία σχετικά με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ AVIN  για την ευγενική χορηγία των καύσιμων.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α. συγχαίρει τους γονείς των αθλητών μας και τους ευχαριστεί για την υποστήριξή τους .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας Δρακονταειδή Σπύρο – Γεράσιμο για τις συνεχείς του προσπάθειες και όλη την επιμέλεια του αθλήματος στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή πρόοδο και δύναμη στο  έργο του στην νέα αγωνιστική σεζόν 2021- 2022.

Από το Δ.Σ. του ΝΟΑ


Ετικέτες: