Ο Μιχάλης Βασιλάτος για τουρνουά 3on3 "Φώτης Τσιλιμιδός"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 20:03

Ο Μιχάλης Βασιλάτος για τουρνουά 3on3 "Φώτης Τσιλιμιδός"

O πρόεδρος του Α.Σ. Κεφαλληνιακός Μιχάλης Βασιλάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για του τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 «Φώτης Τσιλιμιδός».

«Το τουρνουά γίνεται καλοκαίρι, καθώς ταυτόχρονα γιορτάζουμε  και την ένωση των 2 συλλόγων και πιστεύουμε ότι είναι μια ευκαιρία, να αγωνιστούν στο τουρνουά παιδιά που το Χειμώνα δεν βρίσκονται στην Κεφαλονιά.  Οι συμμετοχές γίνονται το Σάββατο λίγο πριν την έναρξη. Και τις 2 μέρες  (Σάββατο και Κυριακή) οι αγώνες θα ξεκινάνε στις 8 το απόγευμα για να αποφεύγουμε και την ζέστη. Παράλληλα και σχετικά με τις συμμετοχές,  οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να έχουν αρνητικό self test 24 ωρών. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τους κανόνες».

«Ελπίζουμε το Σεπτέμβριο να είναι όλα καλά με την πανδημία για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Είμαστε ανοιχτοί σε όποιον θέλει να ενταχθεί στην ομάδα μας. Εμείς δεν θα κάνουμε μεταγραφές (επαγγελματιών) αλλά όποιος θέλει μα γίνει μέλος είναι ευπρόσδεκτός».

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250