Αποκλειστικό: Ελήφθη η απόφαση - Συγχωνεύονται ΑΣΚ και Κεφαλληνιακός!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 13:18

Αποκλειστικό: Ελήφθη η απόφαση - Συγχωνεύονται ΑΣΚ και Κεφαλληνιακός!

Νέα σελίδα στο Κεφαλονίτικο μπάσκετ

Η απόφαση είναι ειλημμένη και είναι πλέον θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επισήμως.

Το βιβλίο έτσι κι αλλιώς του κεφαλονιτικου μπάσκετ θα γράψει μια ακόμα σελίδα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά (ΑΣΚ) και ο Κεφαλληνιακός αποφάσισαν να τραβήξουν από κοινού πορεία στα μπασκετικά μονοπάτια και να συγχωνευθούν.

Μάλιστα, το Σάββατο 19/6 υπήρξε και Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΚ όπου πάρθηκαν και οι οριστικές αποφάσεις περί της συγχώνευσης, οι οποίες θα ανακοινωθούν επισήμως τις επόμενες ημέρες.

Η κίνηση αυτή μοιάζει προς την σωστή κατεύθυνση και για τους δυο συλλόγους που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην μπασκετική Κεφαλονιά, με το αρχαίο ρητό « Ισχύς εν τη Ένωσει» να τους εκφράζει πλέον πλήρως.

Όπως μάθαμε άλλωστε στο τραπέζι για την θέση του προπονητή υπάρχει ένα δυνατό όνομα απο την Βόρεια Ελλάδα, με τις επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Και σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό γενικότερα λόγω της πανδημίας, είναι σαφώς καλύτερο ομάδες να προχωρούν ενωμένες και να κοιτούν προς το μέλλον από κοινού.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ