O Φάμπρι νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 22:13

O Φάμπρι νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό

Ο Φαμπρισιάνο Γκονζάλες Πενέλας ή αλλιώς Φάμπρι, είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φάμπρι και αναφέρεται σε «νεα πνοή», ενώ προαναγγέλει και αλλαγές στο ρόστερ. O Μπουμσόνγκ συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του. Ο 57χρονος Φάμπρι , λοιπόν, έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες, αλλά δεν υπήρξε ποτέ το μεγάλο προπονητικό όνομα. Κυρίως έχεο εργαστεί σε συλλόγους Β' και Γ' κατηγορίας ενώ σε επίπεδο «Πριμέρα Ντιβιζόν» έχει δουλέψει σε Γρανάδα και Λονγκρονιές. Από την αρχή της χρονιάς ήταν΄στον πάγκο της Σανταντέρ από την οποία απολύθηκε τον Δεκέβριο.

Επίσης, ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος γενικός αρχηγός, ενώ ο Κώστας Ελευρεράκης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ γυρίζει σήμερα σελίδα. Η Διοικούσα Επιτροπή που συνεδρίασε αργά χθες βράδυ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Fabriciano González.

2. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Ferreira King.

3. Γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

4. Τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Ελευθεράκης.

5. Εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι τον Μάιο του 2012 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κινδύνευσε λόγω χρεών και αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών του να υποβιβασθεί και να οδηγηθεί σε διάλυση. Διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση μετόχων του και την ίδρυση από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σώθηκε για δεύτερη φορά από μία περίεργη ομάδα ατόμων, που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούσε το Σύλλογο με δήθεν προτάσεις, δήθεν επενδυτών.

Ήδη σήμερα με νέα πνοή, νέους παίκτες και νέους παράγοντες γυρίζει σελίδα, με στόχο να γίνει πάλι η ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του».

O Φάμπρι έκανε το απόγευμα της Τρίτης την πρώτη του εμφάνιση στην Παιανία (μαζί και ο βοηθός του, Φερέιρα Κινγκ). Ο ισπανός τεχνικός παρακολούθησε την προπόνηση, έδωσε οδηγίες, τόνισε πως αποτελεί τιμή η πρόσληψή του από τον Παναθηναϊκό και παραδέχθηκε πως τον περιμένει αρκετή δουλειά.

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνουν οι βαθιές τομές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Οι Μπουμσόνγκ, Λέτο, Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου, ενώ οι επαφές της διοίκησης με τους εκπροσώπους τους κορυφώνονται. Ο Μπουμσόνγκ πήγε το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του. Ο Γάλλος θα λάβει 300.000 ευρώ, τα υπόλοιπα 250 χιλιάρικα θα τα πάρει σε δύο δόσεις, ενώ θα παραιτηθεί από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Την προσεχή Παρασκευή Μπουμσόνγκ και διοίκηση θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Επόμενος που θα φύγει από την Παιανία είναι ο Λέτο και από τους έλληνες παίκτες θα αποχωρήσουν οι Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος.

Πηγή: tanea.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ