Επανεκκίνηση του στίβου της Γ.Ε.Κ στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 16:58

Επανεκκίνηση του στίβου της Γ.Ε.Κ στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι από την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, η αγωνιστική ομάδα στίβου της Γ.Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ επιστρέφει στις προπονήσεις στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου “Ανδρέας Βεργωτής”.

Σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων αυτής της φάσης αφορά σε αθλητές και αθλήτριες άνω των 13 ετών (που έχουν γεννηθεί έως τις 31/12/2007). Όσοι θα προσέρχονται στο στάδιο θα πρέπει να είναι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας και να προσκομίσουν την Ιατρική Βεβαίωση που επισυνάπτεται, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από γιατρό. Η είσοδος θα γίνεται μόνο από την κεντρική πύλη, προς την πλευρά της πόλης, θα γίνεται καταγραφή όσων εισέρχονται, ενώ επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία στο στάδιο μέχρι 80 ατόμων.

Οι προπονήσεις της Γ.Ε.Κ θα πραγματοποιούνται τις προκαθορισμένες ώρες.

5.00 μ.μ.   ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

5.30 μ.μ.   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Επίσης, από τη Δευτέρα 25/5 θα δημιουργηθεί τμήμα για τους υποψήφιους στρατιωτικών σχολών και ΤΕΦΑΑ , οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν 1. φωτοτυπία του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας 2. αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής του υποψηφίου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Λυκείων 2020 και 3. Ιατρική Βεβαίωση με σφραγίδα και υπογραφή ιατρού.

Υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται και άλλες οδηγίες, θα βρείτε στα site της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού https://gga.gov.gr/ και του ΣΕΓΑΣ www.segas.gr

Επίσης, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο www.gekefallinias.gr και στα τηλέφωνα : 6972612454 Μεταξάς Νίκος, 6983087753 Αλυσανδράτου Μέμη.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα αρθούν όλα τα περιοριστικά μέτρα και θα επιτραπεί να ξεκινήσουν προπονήσεις και τα μικρότερα παιδιά των ακαδημιών της Γ.Ε.Κ.

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ