Τέο Λοράντος στον Cosmos 96,5: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 10:46

Τέο Λοράντος στον Cosmos 96,5: «Τα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον, δεν έχουν όμως προπονητικό κέντρο»

Στην αθλητική εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών Υδατοσφαίρισης, Τέο Λοράντος που κατάφερε με την ομάδα του να κατακτήσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο ,το τέταρτο σε επίπεδο υποδομών τα τελευταία 2,5 χρόνια, μετά το Παγκόσμιο νέων του 2017, το Παγκόσμιο εφήβων του 2018 και το Ευρωπαϊκό νέων του 2018.

Ο προπονητής αναφέρθηκε αρχικά στην μεγάλη επιτυχία του Κουβέιτ, τονίζοντας ότι με αυτήν κλείνει ένας επιτυχημένος τριετής κύκλος χρυσών μεταλλίων, που καθιστούν μάλιστα την ομάδα την πιο επιτυχημένη όλων των εποχών.

«Χρειάζεται σκληρή προπόνηση. Το να είσαι πρωταθλητής και να θες να διατηρήσεις τον τίτλο σου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο», υπογράμμισε ο κος Λοράντος  στην περιγραφή του για το τι χρειάζεται για να φτάσει κάποιος στο πιο ψηλό σκαλί και να παραμείνει.

Η Εθνική Νέων Ανδρών απαρτίζεται από άνδρες έως 20 ετών και σε αυτή την ομάδα ο νεότερος είναι 17 ετών και όπως είπε ο κος Λοράντος είναι πως αυτοί οι άνδρες παίζουν σε ομάδες αλλά είναι η νέα γενιά. «Αυτό που έχει κάνει η ομάδα μπορεί να το μεταφέρει και στην Εθνική Ανδρών».

Το παράπονο του προπονητή όμως είναι πως δεν υπάρχουν ούτε οι απαιτούμενες εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις αλλά ούτε και οι χρηματοδοτήσεις που υπάρχουν σε άλλα αθλήματα και ας είναι το ελληνικό  πόλο ένα άθλημα που γνωρίζει επιτυχίες.  Μάλιστα στάθηκε και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει και η σχετική ανταπόκριση από τα ΜΜΕ.

Η εκπομπή “Παίξε Μπαλίτσα” μεταδίδεται κάθε Τρίτη 14:00- 15:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του inkefalonia.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.