ΝΟΑ: Μετά από τρία χρόνια επαναλειτουργεί το τμήμα Κανόε Καγιάκ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 12:56

ΝΟΑ: Μετά από τρία χρόνια επαναλειτουργεί το τμήμα Κανόε Καγιάκ

Συμμετείχαν σε αγώνες στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την επαναλειτουργία του τμήματός μας Κανόε- Καγιάκ .

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια αναστολής λειτουργίας του τμήματος για λόγους εύρεσης προπονητή και μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να λειτουργήσουμε το καγιάκ και μάλιστα να συμμετέχουμε σε αγώνες.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 συμμετείχαμε σε αγώνες που διοργάνωσε η ομοσπονδία μας στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε ένα κανάλι άνω των 200μ.

Εκεί έλαβαν μέρος 9 σύλλογοι και 100 αθλητές- τριες.

Η ομάδα μας συμμετείχε με τους-τις  : 1) Γιαννάτου Ισαβέλλα , 2) Μπατιστάτου Ανδριάνα, 3)Δανάλης Παναγιώτης, 4) Κεφαλληνός Σπύρος, 5) Κοκοτσάκης Αθανάσιος, 6) Δεπούντης Σταύρος, 7) Τάνκου Πέτρος, 8) Στρατιώτης Ελευθέριος και 9) Δρακάτος Παναγής, τους οποίους συγχαίρουμε  για τη σύντομη πρόοδό τους, μόλις τριών μηνών. Συγχαίρουμε επίσης και τον προπονητή μας κ. Γεράσιμο Γασπαράτο.

 Ήταν μία εμφάνιση ιστορικής σημασίας διότι βρεθήκαμε εκεί που λίγοι μπορούν να καλεστούν , κοντά στο τεράστιο αυτό πολιτιστικό κέντρο. Εκτός από τους αγώνες οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και εσωτερικά το υπέροχο μέγαρο.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των αθλητών – τριών μας για την εμπιστοσύνη τους και να τους συγχαρούμε για την προσπάθεια των παιδιών τους.

Καλούμε όσους και όσες, άνω των 10 ετών ,  θα ήθελαν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα να ενημερώνονται από τον προπονητή της ομάδας κ. Γασπαράτο Γεράσιμο κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη 15.30 -17.00 στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας στην παραλία δίπλα στο λιμάνι Αργοστολίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑ

20191020 10072620191020 100726


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250