6ος ο ΝΟΑ στο τουρνουά πόλο "Γιάννης Σουμελίδης"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 18:25

6ος ο ΝΟΑ στο τουρνουά πόλο "Γιάννης Σουμελίδης"

Όπως είχαμε κάνει γνωστό , στις 25-28/10/2012 διεξήχθη το 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης εις μνήμη Γιάννη Σουμελίδη. Στο τουρνουά συμμετείχαν δέκα ομάδες και το αγωνιστικό πρόγραμμα χωρίστηκε με δύο Ομίλους των πέντε ομάδων, όπου εμείς ανήκαμε στο Β΄Όμιλο με τις ομάδες του Πανίωνίου, του Γ.Σ. Ηλιούπολης, του Ν.Ο.Χανίων και του Π.Φαλήρου.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 10-7
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΧΑΝΙΑ 3-5
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10-7
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 7-7

Έτσι η βαθμολογική κατάταξη μας οδήγησε εκτός μεγάλου και μικρού τελικού, όπου στο μεγάλο τελικό αναμετρήθηκαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ με τελικό σκόρ 11-6 και στο μικρό τελικό ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΧΑΝΙΑ με σκόρ 7-6. Εμείς αγωνιστκήκαμε για τη θέση 5 - 6 με την ομάδα της Χίου ( ΧΙΟΣ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) όπου το σκόρ έγινε 11-7 και καταλάβαμε την 6η θέση.
Η αναλυτική βαθμολογική κατάταξη έχει:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
3. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
4. ΧΑΝΙΑ
5. ΧΙΟΣ
6. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
7. ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ
8. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
9. ΠΑΟΚ
10. Π. ΦΑΛΗΡΟ

Εκφράζουμε συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο Διαιτητών , συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές αυτών και ευχόμαστε στον προπονητή μας και στους αθλητές μας δύναμη και κουράγιο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα αρχίσει στις 10 Νοεμβρίου 2012 κατόπιν του αγωνιστικού προγράμματος που θα προκύψει μετά την κλήρωση του Πρωταθλήματος η οποία διεξάγεται σήμερα στο LONDON HOTEL από τις 12:30μ.μ. , με εκπρόσωπό μας τον κ. Πανταζάτο Άγγελο.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.του Ν.Ο.Α.

Εν τω μεταξύ, με χαρά μας παρευρεθήκαμε και παρακολουθήσαμε την τελετή Αδελφοποίησης του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Κεφαλλονιάς με το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου Κύπρου που εδρεύει στη Λεμεσό.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας προς την Πρόεδρο κα Μοσχονά Ευρώπη για την επιτυχία της διοργάνωσης αλλά και για την πράξη αυτή , η οποία μας έφερε πίσω δώδεκα χρόνια (2000) και μας ξύπνησε μνήμες όταν ο Όμιλός μας αδελφοποιήθηκε με το Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου Κύπρου που εδρεύει κι αυτός στη Λεμεσό με ανταλλαγή Συμφώνου Αδελφοποίησης και στις δύο πόλεις (Αργοστόλι , Λεμεσός) και με ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις. Μάλιστα , παρευρίσκετο και στη δική μας αδελφοποίηση στην Κύπρο, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων , ποιήτρια και πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου, κα Κλαίρη Αγγελίδου.


Ευχόμαστε η Αδελφοποιήση να γίνει αφορμή εκδηλώσεων και ανταλλαγών μεταξύ των αδελφών μας Κυπρίων και με την ευκαιρία προτείνουμε στο Λύκειο Ελληνίδων τη μελλοντική μας συνεργασία για τις από κοινού εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού σε σχέση με την Αμμόχωστο, ώς και οι δύο αδελφοποιημένοι με αυτούς.

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Ο Πρόεδρος

Λ. Νιφοράτος