«Ονειρέψου για να πετύχεις!»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 12:40

«Ονειρέψου για να πετύχεις!»

Προπονητής και παίκτες του ΝΕΟΛ έδωσαν στον Inkefalonia 89,2 το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η & της ανόδου στην Γ’ Εθνική!

Στο στούντιο του Inkefalonia Radio 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, βρέθηκαν ο προπονητής του ΝΕΟΛ Μάρκος Τζουγανάτος, ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Συνοδινός, καθώς και ο Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος και μίλησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, που σηματοδοτεί την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Στην συνέντευξη που μπορείτε να την ακούσετε ολόκληρη παρακάτω, προπονητής και παίκτες του ΝΕΟΛ αναφέρθηκαν στην «μαγική και ονειρεμένη» χρονιά της ομάδας του Ληξουρίου, λέγοντας πως ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχουν πετύχει…

Και οι τρεις αναφέρθηκαν, στην πορεία της ομάδας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Μίλησαν για την νέα σελίδα ανοίγεται πλέον μπροστά τους στην Γ΄Εθνική, τις μεγάλες μάχες με τον ΑΣΚ στους τελικούς της ΕΣΚΑ-Η.

«Ονειρέψου για να πετύχεις» ήταν η κουβέντα του Μάρκου Τζουγανάτου που περικλείει μέσα της όλη την αλήθεια για την τρομερή πορεία του ΝΕΟΛ στο εφετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

 




00 inkefalonia general ad 300X250