Ρίχνεται στην μάχη των πλέι οφ της Α1 ο ΑΣΚ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 11:51

Ρίχνεται στην μάχη των πλέι οφ της Α1 ο ΑΣΚ

Κόντρα στον ΝΕΟΛ τα Μίνι, Συγχαρητήρια στον ΝΕΟΛ

 Η ώρα της μάχης, των πλέι οφ, στην Α1 ΕΣΚΑ-Η έφτασε για τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά.

Την Κυριακή 7 Μαϊου, στις 13.00 στο κλειστό της Αγυιάς, ο ΑΣΚ καλείται να αντιμετωπίζει τον τοπικό Αίολο.

Ο ΑΣΚ ξεκινάει την σειρά με 0-2 (μεταφέρθηκαν τα μεταξύ τους παιχνίδια της κανονικής περιόδου) και αν θέλει να μείνει ζωντανός, θα πρέπει να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να φέρει την σειρά στο Αργοστόλι. Με ήττα ο ΑΣΚ θα αποκλειστεί από την συνέχεια των πλέι οφ.

Σίγουρα, η προσπάθεια που θα κάνουν οι παίκτες του Φίλιππου Ροδόπουλου θα είναι μεγάλη και ευχή όλων είναι να έχει θετική κατάληξη. Είναι όμως εξίσου σημαντικό που η ομάδα της Κεφαλονιάς βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Κόντρα στον ΝΕΟΛ τα Μίνι

Αγώνα την Κυριακή 7 Μαΐου, έχουν και τα μίνι του συλλόγου, καθώς στις 12.00 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τουρνουά Μίνι, θα αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο τμήμα του ΝΕΟΛ.

Συγχαρητήρια στον ΝΕΟΛ

Ο ΑΣΚ συγχαίρει τον ΝΕΟΛ για την άνοδό του στην Α1 και του εύχεται καλή δύναμη στην υψίστη των κατηγοριών της ΕΣΚΑ-Η.

Την Κυριακή ο τελικός των Κορασίδων στο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα του ΑΣΚ

Την Κυριακή 7 Μαΐου θα διεξαχθεί στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» η τελική φάση των Κορασίων – Νεανίδων, στο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα του ΑΣΚ.

Πιο συγκεκριμένα στον Μεγάλο Τελικό (16.00) οι Big Ballers (πορτοκαλί) θα αντιμετωπίσουν τις Golden Team (κίτρινες). Στις 17.00 θα διεγαχθεί ο Μικρός Τελικός ανάμεσα στην ομάδα Λύκοι (κόκκινο) και Shining Stars (πράσινες).

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250