ΝΟΑ: Πήρε το διαβατήριο για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας η Λουίζα Παπαντωνάτου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 15:19

ΝΟΑ: Πήρε το διαβατήριο για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας η Λουίζα Παπαντωνάτου

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου κάνει γνωστό ότι η αθλήτρια του Ομίλου μας στο τμήμα κωπηλασίας Παπαντωνάτου Λουϊζα, συμμετείχε στο Αγώνα Επιλογής για το κοινόβιο προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα για τους Βαλκανικούς Αγώνες που πραγματοποιηθήκε στην Καστοριά 22-23/08/2012.

Η Λουϊζα συμμετείχε στο αγώνισμα του Διπλού σκίφ Κορασίδων (2Χ) με άλλη αθλήτρια όπου μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση το πλήρωμα της κατέλαβε τη 2η θέση στις 6.

Στο αγώνισμα του μονού σκιφ (1Χ) Κορασίδων όπου συμμετείχαν 15 πληρώματα μετά από τον προκριματικό αγώνα που κατέλαβε τη 2η θέση, τον ημιτελικό του αγωνισματος που κατέλαβε τη 2η θέση, πέρασε στο μεγάλο τελικό και κατέκτησε τη 5η θέση. Ο μέσος όρος της ενεργειακής κατανάλωση της Λουϊζας στα δύο αυτά αγωνίσματα της έδωσαν την 5η θέση και κέρδισε το διαβατήριο για την εισαγωγή της μαζί με άλλες 4 αθλήτριες της κατηγορίας Κορασίδων, στο κοινόβιο προετοιμασίας με την Εθνική Ομάδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Παρέμεινε στην Καστοριά, στο ξενοδοχείο Λιμναίον με τα καλύτερα στελέχη της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και της ευχόμαστε καλή τύχη και προσπάθεια ώστε να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Συγχαίρουμε τη Λουϊζα, την οικογένειά της αλλά και την προπονήτριά της κα Κουνάδη Ειρήνη η οποία την έφτασε σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία του Ομίλου μας με την οποία καταξιώνεται η προσπάθειά μας χωρίς επιδείξεις και λόγια.

Τέλος, συγχαίρουμε την Ομοσπονδία μας (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.) για τα αυστηρά κριτήρια που έχει θεσπίσει ώστε να επιλέγονται οι καλύτεροι αθλητές.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.