Τρέλα για Αντετοκούνμπο, δεύτερος στις ψήφους για το «All Star Game»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 05:21

Τρέλα για Αντετοκούνμπο, δεύτερος στις ψήφους για το «All Star Game»

Συνεχίζουμε να τον ψηφίζουμε

 Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος όπως φαίνεται με το ταλέντο του, έχει κλέψει τις καρδιές των Αμερικάνων -και όχι μόνο- οπαδών. Το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε η δεύτερη καταμέτρηση των ψήφων για το «All Star Game» και ο «Greek Freak» βρίσκεται στη δεύτερη θέση των παικτών της frontcourt με 963 χιλιάδες ψήφους, πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που τον περνάει για περίπου 100 χιλιάδες ψήφους, ενώ συνολικά σε όλο το NBA είναι 5ος!

Θεωρείται λοιπόν σίγουρο, 4 μέρες πριν τη λήξη της ψηφοφορίας, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στην αρχική πεντάδα της Ανατολής, στο «All Star Game» που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς σταματάμε να τον ψηφίζουμε, αφού με τη βοήθεια μας μπορεί να σπάσει το «φράγμα» του 1 εκατομμυρίου ψήφων.

Σας θυμίζουμε ότι ο τρόπος ψήφου είναι πολύ εύκολος. Μέσα από οποιοδήποτε Social Media γράφουμε «Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE» και το κοινοποιούμε, ή το δημοσιεύουμε σαν σχόλιο (σ.σ μπορούμε μέχρι δέκα ψήφους την ημέρα, ανά διαδικτυακό λογαριασμό). Για όσους δεν χρησιμοποιούν τα Social Media υπάρχει δυνατότητα ψήφου και εδώ.

Τα αποτελέσματα, όπως τα δημοσίευσε το NBA: