Για...σκιές στο Ελλάδα-Νιγηρία κάνει λόγο πρώην στέλεχος της ΦΙΦΑ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 12:46

Για...σκιές στο Ελλάδα-Νιγηρία κάνει λόγο πρώην στέλεχος της ΦΙΦΑ

Σύμφωνα με πρώην στέλεχος της ΦΙΦΑ, η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξετάζει τον προ διετίας αγώνα της Ελλάδας με τη Νιγηρία, για το Μουντιάλ του 2010, ενώ θεωρεί ύποπτο για χρηματισμό τον Σανί Καϊτά.. Την ίδια στιγμή, η ΦΙΦΑ το διαψεύδει.

Υπόνοιες για το παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Νιγηρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής πριν από δύο χρόνια άφησε ο Κρις Ίτον.

Η Εθνική μας ομάδα εκείνη τη μέρα πήρε την πρώτη της (και μοναδική ως τώρα) νίκη σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με τον κ.Ίτον εξετάζεται.

Ο πρώην επικεφαλής ασφάλειας της ΦΙΦΑ, με δηλώσεις του στο "Channel 4 News" ισχυρίστηκε πως η ΦΙΦΑ διεξάγει έρευνα για ένα παιχνίδι από το Μουντιάλ του 2010, το οποίο θεωρείται ύποπτο. Συν τοις άλλοις υπάρχει ένας παίκτης, ο οποίος εκτιμάται πως μπορεί να έχει χρηματιστεί.

Ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε πως το παιχνίδι που εξετάζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία είναι αυτό της Νιγηρίας με την Ελλάδα και πως ο παίκτης είναι ο Σανί Καϊτά. Ο Νιγηριανός είχε αποβληθεί στο 33ο λεπτό για αψυχολόγητη κλοτσιά στον Βασίλη Τοροσίδη την ώρα που η Ελλάδα έχανε με 1-0 (σ.σ. τελικά νίκησε 2-1).

Πηγή: newsit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=0zn1fraWTCs